ADO Den Haag O14 ging afgelopen zaterdag naar PEC Zwolle voor eerste competitie wedstrijd na de winterstop. ADO Den Haag O14 begint sterk aan deze wedstrijd met in de eerste 7 minuten 3 grote kansen om te scoren maar de stand blijft 0-0. Volgens de voetbalwet is het dan zo dat als je, de kansen niet benut de andere partij meer geluk heeft met scoren. Helaas voor ADO Den Haag, dat de betere ploeg is, komt PEC Zwolle in de 8e minuut op voorsprong en zet de 1-0 op het scorebord. ADO Den Haag gaat op jacht naar de gelijkmaker en heeft het betere spel wat resulteert in heel veel kansen en eenrichtingverkeer. Ondanks de vele kansen en het betere maar onrustige spel van ADO Den Haag weten de Hagenaars helaas niet te scoren waardoor de ruststand 1-0 is. In de 40e minuut krijgt ADO Den Haag de beloning voor het goede spel en zet de 1-1 op het scorebord door Nassef Chourak na een goede assist van Sofyan el Hannoudi.

In de 43e  minuut lijkt ADO Den Haag dan eindelijk op voorsprong komen via Jordan Gout maar de keeper van PEC Zwolle redt heel goed. ADO Den Haag is de betere ploeg en toont duidelijk de wil om te winnen maar gaat helaas zeer slordig om met de kansen die de ploeg creëert. In de 50e minuut komt ADO Den Haag dan eindelijk verdiend op voorsprong. Het is Chris Duncan die heel goed inschiet op aangeven van Fabian Hilpert 2-1. 2 Minuten later kan ADO Den Haag via Sofyan el Hannoudi de stand op 1-3 zetten maar hij schiet helaas over. In de laatste fase van de wedstrijd komt PEC Zwolle beter in de wedstrijd wat resulteert in een kleine domper voor onze jongens als PEC Zwolle in de 64e minuut de stand op 2-2 brengt.

Na de gelijkmaker werd het nog een spannende eindfase waarin beide ploegen de winst naar zich toe konden trekken. In blessuretijd kreeg ADO Den Haag nog een grote kans op de overwinning maar ook deze kans werd niet benut waardoor de eindstand 2-2 werd. Helaas voor ADO Den Haag zat er niet meer in dan een gelijkspel wat eigenlijk een overwinning had moeten zijn. Volgende week speelt ADO Den Haag O14 om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen Roda JC.