In een waterkoud Zuiderpark speelde ADO Den Haag O15 zijn tweede wedstrijd na de winterstop tegen FC Utrecht O15. De eerste drie minuten begonnen veelbelovend en leverden zelfs kansen op voor ADO Den Haag. Maar bij de omschakeling gaat het verkeerd en kijkt ADO Den Haag in de 4e minuut al tegen een achterstand aan. FC Utrecht scoort omdat Lars Wassenaar de bal niet klemvast kon houden, de 0-1.

FC Utrecht bedient zich veelal van de lange bal en aast op de counter. Dit bleek effectief  want in de 15e minuut profiteert FC Utrecht wederom van de trage omschakeling bij ADO Den Haag en kan de aanvaller van FC Utrecht vrij naar het doel van ADO Den Haag lopen en de 0-2 inschieten. ADO Den Haag krijgt dan nog wel kansen, maar de inzet van Jay Raghoebarsing mist doel en ook de voorzet van Pharell Demacker, net voor het rustsignaal, wordt gemist door de aanvallers van ADO Den Haag waardoor de ruststand 0-2.

Na rust blijft FC Utrecht de snelle counter hanteren en weet het snel na rust de 0-3 te scoren. ADO Den Haag is voetballend wellicht beter, maar is niet bij machte om dit om te zetten in resultaten. Als in de 41e minuut zelfs de 0-4 wordt gescoord, wordt het een onmogelijke taak voor ADO Den Haag om de wedstrijd te kunnen kantelen. De eer wordt gered in de 49e minuut als Delano Costella de bal fantastisch in kan koppen na een voorzet van Anthony Costella, 1-4.

Dit is tevens de eindstand. ADO Den Haag heeft het, in feite in het begin, laten liggen om FC Utrecht de wil op te leggen. Er werd bij vlagen zeer goed gevoetbald, helaas zonder resultaat. De volgende competitiewedstrijd staat op 3 februari op het programma uit tegen Sparta Rotterdam.

Opstelling: Lars Wassenaar, Steven Frankhuizen, Jay Raghoebarsing, Diego Lopes (35e Mika Lommers), Yassina Ben Salah, Finn van Breemen, Pharell Demacker, Chris van Eck (45e  Khallil Dahmani), Delano Costella, Anthony Costella em Tino Dimitrijevic (40. Calvin Gustina)

Met dank aan mevrouw Lommers voor de foto's.