Na het succes van vorige week was het de vraag of ADO Den Haag o15 wederom een overwinning in de wacht kon slepen. Na het eerste fluitsignaal tasten de beide teams elkaar af. De eerste tien minuten gaat het spel dan ook heen en weer. ADO Den Haag speelt een beetje mat, maar daarentegen overtuigd FC Volendam ook niet echt. In de 17e minuut is het Pharell de Macker die de keeper van FC Volendam test, zijn schot wordt echter goed gestopt. Twee minuten later is het wel raak voor de thuisploeg. Via een mooie pass van Delano Costella, kan Pharell de Macker zich ontdoen van de verdediging van FC Volendam en lobt de bal zorgvuldig over de keeper heen, 1-0.

Dan volgen er nog wat kansen voor ADO Den Haag als de keeper wordt omspeelt en de bal uit de voorzet belandt bij Pharell de Macker. Deze laatste legt aan voor een schot, maar de bal spat op de paal uiteen. De vrije trap, genomen door Anthony Costella in de 23e minuut, wordt door Delano Costella net voor de keeper weggetikt, maar helaas belandt de bal via de lat achter het doel. Aan het eind van de eerste helft komt FC Volendam iets meer terug in het spel. Toch is het Khallil Dahmani die na een voorzet van Abdulrahman Sango de bal kon inkoppen. De kopbal heeft helaas net te weinig kracht en de keeper van FC Volendam kon deze bal ook makkelijk pakken. De ruststand blijf op 1-0 steken.
De tweede helft zien beide teams geen kans meer om de score danwel te verhogen of gelijk te trekken. Ondanks een rode kaart aan de kant van FC Volendam (2x geel) kan ADO Den Haag geen voordeel halen uit deze man meer situatie. De laaste minuten is het toch nog ff billen knijpen, maar daar waar FC Volendam in hun thuisduel wel de gelijkmaker kon maken, gebeurt dit nu niet. De eindstand blijft dus 1-0 en daardoor heeft het team van ADO Den Haag O15 wederom 3 punten. Het was niet zo fraai als tegen AZ, de week ervoor, maar het team heeft wel laten zien hoe zij een voorsprong kunnen verdedigen. Aankomende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Ajax om 14:30 uur.
Opstelling: Lars Wassenaar, Sam Li (65.Mika Lommers), Emre Ates, Jay Raghoebarsing, Steven Frankhuizen (35. Rajiv Wentholt), Anthony Costella, Pharell de Macker (65. Jordan Gout), Nassef Chourak, Delano Costella, Khalill Dahmani (50. Tino Dimitrijevic), Abudlrahman Sango