Zaterdag speelde ADO Den Haag O15 thuis tegen FC Den Bosch. Na een fantastische reeks werd er ook dit keer veel van de ploeg verwacht. De eerste 10 minuten wordt er echter te weinig druk uitgeoefend op de ploeg uit Den Bosch en deze ploeg kan dan ook rustig voetballen. In de 19e minuut kreeg ADO Den Haag de eerste kans wanneer Anthony Costella de bal plaatste naar Pharell de Macker die naast schiet. ADO Den Haag laat zich makkelijk aftroeven in die fase. FC Den Bosch kan, ondanks het meer overtuigender spel ook geen echte kansen creëren. ADO Den Haag kan dat wel, maar beide kopballen in de 24e en 26e minuut bereiken geen doel. Net voor rust kreeg FC Den Bosch wel 2 kansen, maar zowel Kilian Nikiema als Emre Ates zorgen ervoor dat er gerust wordt met een stand van 0-0.

Drie minuten na rust kreeg Emre Ates de bal op de slof na een corner van Pharell de Macker en scoort, 1-0. ADO Den Haag kreeg nog enkele kansen op een snellere uitloop van de score, maar deze werdem allen gemist. Als dan het scorebord het laat afweten en de scheidsrechter niet meer weet wat nu de tijd is, zitten we al bijna 7 minuten in blessuretijd. In de blessuretijd dribbelt Emre Ates van achteren naar voren met de bal en snijdt dwars door de defensie van FC Den Bosch alleen op de keeper af. Emre Ates twijfelt niet en scoort de 2-0. Niet lang daarna maakt FC Den Bosch de 2-1 en weet de scheidsrechter inmiddels dat het nu wel tijd is en fluit af. Waar FC Den Bosch wellicht onverdiend heeft verloren, pakt ADO Den Haag in een matige wedstrijd wel weer 3 punten. Door dit resultaat staat ADO Den Haag nog steviger op die felbegeerde 8e plek. Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen NEC/FC Oss om 10:30 uur.

Opstelling: Kilin Nikiema, Sam Li, Emre Ates, Jay Raghoebarsing (60. Mika Lommers), Steven Frankhuizen, Finn van Breemen, Pharell de Macker, Anthony Costella, Delano Costella, Khalill Dahmani (50. Chris van Eck), Abdulrahman Sango