ADO Den Haag O15 is nu al 5 wedstrijden achter elkaar ongeslagen. De wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen ADO Den Haag O15 en NEC/FC Oss O15 is voor de ploeg uit Den Haag bij winst een belangrijke stap om volgend jaar bij de Eredivisie hoog geplaatst te worden. ADO Den Haag start voortvarend en kreeg al in de 8e minuut een kans. De vrije trap wordt echter gemist en NEC/FC Oss krijgt op zijn beurt de ruimte en maakt daar dan wel gebruik van. Beide ploegen kunnen echter nog geen grote kansen creëren. In de 18e minuut, na een verre uittrap van Killian Nikiema, lukt het Pharell de Macker de bal voor te geven. De aangesnelde Delano Costella mist maar net. Dan komt NEC/FC Oss terug en wordt er door ADO Den Haag even niet opgelet en ligt de bal er zomaar in, 0-1. Beide ploegen krijgen dan de komende 10 minuten kansen, maar is het uiteindelijk ADO Den Haag die de kans benut. In de 28e minuut volgt een fantastisch hakje van Delano Costella, die nu wel scoort op aangeven van Pharell de Macker. De ruststand wordt daardoor 1-1.

Na rust zet NEC/FC Oss veel meer druk, maar ADO Den Haag blijft goed voetballen. Na wat kleine kansjes kan de ploeg in de 51e minuut het harde werken belonen. Als Finn van Breemen vanuit een vrije trap de bal risicovol richting de tweede paal kan schieten, is het Emre Ates die verwoestend inkopt, 2-1. Dan is het in de laatste minuten wederom Emre Ates die aan alle twijfel een eind maakt en op een prachtige trap van Mika Lommers, de 3-1 in kan koppen. Dit wordt tevens de eindstand. Waar ADO Den Haag het in het eerste deel van de competitie vaak genoeg liet liggen en zichzelf tekort deed, pakt het team het nu stukken beter op en worden kansen ook daadwerkelijk benut. Een mooi resultaat, want met een reeks van 5 wedstrijden ongeslagen, verstevigd de ploeg zich op de 8e plek. Met nog 3 wedstrijden te gaan en een voorsprong van 8 punten op de nummer 9 is het bijna zeker dat ADO Den Haag O15 zich gaat handhaven in de Eredivisie hoog voor volgend seizoen. Volgende week maakt het team een fantastische reis naar Beijing, China om daar buiten het bezoeken van allerlei bezienswaardigheden ook drie wedstrijden te spelen.