ADO Den Haag heeft woensdagmiddag een kansloze nederlaag geleden tegen hun leeftijdgenoten uit Eindhoven. Het eerste kwartier konden de Hagenezen nog redelijk partij geven, maar toen PSV hun tweede mogelijkheid wel benutte was het hek van de dam en stond er binnen een half uur een 0-4 tussenstand op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.
Dat het trainersduo Grunholz/Roerade niet tevreden was bleek wel uit het feit dat men in de rust vijf wissels had toegepast. Even leek het beter te gaan want in de 48e minuut was het Yahya Boussakou die uit een voorzet van Emre Bilgi de stand een wat dragelijker aanzien gaf. Echter, dit was van korte duur want in het verdere verloop liepen de Eindhovenaren gestaag uit naar een 1-8 eindstand. Gelukkig staat zaterdag de volgende wedstrijd alweer op het programma zodat er snel kans op eerherstel is tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld om 14.30 uur op "De Aftrap" in het Zuiderpark.
Opstelling; Youri Schoonderwaldt, Tyrone Owusu (46e Lucas Leverland), Noah van Geenen (46e Mohammed Chih), Nadir Achabar (46e Cas van Altena), Jean Fritz Boom, Lorenzo van Kleef, Maarten Rieder, Emre Bilgi, Achraf Douiri (46e Rabbi Mwenda), Hugo Botermans (46e Samuel Chromek), Yahya Boussakou