De positieve progressie in het huidige seizoen leidt ADO Den Haag o13 naar de 1e plaats!
De eerste wedstrijd op het Jorn Feenstra toernooi op het ONS Sneek complex was op Hemelvaartdag tegen Heerenveen en deze werd gelijk met 1-0 winst afgesloten. Na aftastend werk van beide teams was het Andrew Imade die met een krachtige kopbal, na een afgemeten voorzet van Fabiano Rust, de Heerenveense keeper wilde verschalken. Hij mikte echter de bal net naast het doel. Met een licht overwicht, al groeiend in de wedstrijd, scoorde de Haagse spits, Fabiano Rust de terechte voorsprong, via een afstandschot, waarop de Heerenveense keeper zich een beetje verkeek vanwege de stuit vlak voor hem en de bal over hem heen vloog. Hierna was het alleen nog een kans van ADO Den Haag maar Wax Wang poeierde de bal net naast.

Wedstrijd 2 was iets later tegen het Belgische KV Mechelen. Nani Bryson mocht in de 6e minuut aanleggen voor een vrije trap en plaatste de bal in de voeten van Kaj van Houwelingen. Uit de draai schoot hij tegen de Mechelse keeper aan zodat ADO Den Haag een corner mocht nemen. Door een scrimmage voor het Belgische doel kwam de bal weer in de voeten van Kaj en mocht hij nu wel de 0-1 op het scorebord zetten. Niet lang daarna scoorde Andrew Imade de 0-2 na een mooie steekpass van Max Wang. Het werd zelfs vlak voor het einde van de 2e wedstrijd 0-3 door door wederom Andrew Imade.

De 3e wedstrijd leek in ieders ander ogen één van de sterkst geachte teams van het toernooi, het Duitse VFL Osnabrück. Behalve voor het steeds meer in het toernooi groeiende, ADO Den Haag. Door doelpunten van Andrew Imalde (2x), Fabiano Rust (2x), Kaj van Houwelingen en Lorenzo Maasland werd het maar liefst 6-0. Daar de wedstrijden 'maar' 25 minuten zonder rust duurde, een echte teamprestatie! In deze wedstrijd zat ook nog de mooiste actie+goal van het toernooi, waardoor er ook nog een, bij de prijsuitreiking uitgedeelde trofee, beker voor Andrew Imalde uitgedeeld werd.

Wedstrijd 4 was voor de Hagenaars een iets andere graadmeter, het Regioteam Súdwest Fryslan van een jaartje ouder. Dus nu kwam het fysieke gedeelte om het spreekwoordelijke hoekje kijken. Maar ook deze vond geen genade voor de Hagenaars getuige de 2-0 winst. De 1e kans was voor Raydrian Cornelia maar hij schoot, ietwat slapjes tegen de Friese keeper. Na deze kans, een aanval beginnend bij Roy Kruis en Joey Brandt, via Max Wang kwam de bal in de voeten van Fabiano Rust en deze rondde kalmpjes af. Ties Fles lobte, niet lang hierna de bal over de lange keeper maar precies onder de lat, eindigde bal in het netje en zodoende de eindstand 2-0 werd. Door dit resultaat konden
 de Zuiderparkers zich opmaken voor de finale, alleen de tegenstander was nog vraagteken. In de andere poule ging het tussen het het Deense FC Mydjeylland en Club Brugge uit België. Deze werd na een spannende laatste wedstrijd in hun poule, winnend afgesloten door de Belgen.

Finale: ADO Den Haag o13-Club Brugge o13
Vooraf werd door iedereen op het complex ADO Den Haag als favoriet bestempeld, maar langzamerhand sloop, gedurende de wedstrijd, de vermoeidheid in het lichaam van sommige spelers. Ze wilden wel...maar konden bijna niet meer. De spelers persten er nog 1 keer alles uit, en uit een van de spaarzame aanvallen, waar Max Wang sprintte met de bal aan zijn voeten, vanaf de middelijn richting het vijandelijke doel en mistte de kracht om af te vuren. Niet lang daarna een bijna identieke situatie maar dan voor Fabiano Rust, en die faalde niet. Er leek geen einde te komen aan de wedstrijd maar de Hagenaars hielden stand want Club Brugge kon ook niet meer. Hiermee bestempelde ADO Den Haag zich als de terechte winnaar van het ONS Sneek/ Jorn Feenstra toernooi.