Voor de laatste thuiswedstrijd van de competitie kwam FC Volendam op bezoek. ADO Den Haag had nog iets goed te maken hadden na het verlies Volendam. Door een goede openingsfase komt ADO Den Haag na 5 minuten spelen op 1-0. Dankzij een goede voorzet van Jordan Gout kan Nassef Chourak goed inkoppen. Na de openingsgoal gaan de bezoekers op jacht naar de aansluiting en gaan in balbezit van ADO Den Haag hoog druk zetten om zo snel mogelijk weer in balbezit te komen. In minuut 12 kan ADO Den Haag de stand verdubbelen door een fantastische pass van Calvin Gustina op Jordan Gout, die vervolgens strak laag voorzet naar Chris Duncan die net niet goed zijn voet er tegenaan kan zetten en blijft de stand nog maar 1-0. Niet veel later weet ADO Den Haag weer een goede aanval vanaf links te creëren maar helaas is er net niet genoeg scherpte voorin om het om te zetten in een doelpunt. Mede door het goede spel van de thuisploeg hebben de bezoekers na 20 minuten nog geen mogelijkheid of kans gehad tot scoren. In de laatste fase van de eerste helft merk je dat ADO Den Haag wat stapjes terug neemt om wat adem te kunnen bijtanken. Echter, dat brengt de nodige risico’s met zich mee en dat resulteert dan ook dat de bezoekers in deze fase de stand op gelijk zetten in minuut 31. Mede omdat ADO Den Haag wat slordig met het balbezit om gaat. Volendam krijgt vlak voor rust nog een hoekschop te nemen maar daar weten zij niet van te kunnen profiteren en gaan men rusten met een 1-1 gelijkspel.

ADO Den Haag komt sterk uit de kleedkamer en krijgt al na een minuut de kans op de 2-1 via Chris Duncan maar de Volendam verdediger zit er goed tussen. Iets later weten de bezoekers bijna de stand in hun voordeel te zetten maar Keanu Does staat op de goede plek om te verdedigen en blijft de stand gelijk. Na 44 minuten heeft Volendam weer de mogelijkheid om op voorsprong te komen door slordig balverlies op het middenveld. Echter, doelman Bas Tanis doet waar hij voor staat en dat zijn de ballen tegenhouden. ADO Den Haag en Volendam weten er wel een echte wedstrijd van te maken met duels die lekker stevig maar heel fair worden uitgevochten. Toch krijgen de bezoekers de grootste kans op de voorsprong maar Bas Tanis weet  tot drie keer achter elkaar Volendam van scoren af te houden. Direct daarna uit een aanval van ADO Den Haag weet Jordan Gout te schieten maar zijn schot gaat helaas over. Gezien de wedstrijd zie je dat beide teams goed het zelfde niveau hebben ook zichtbaar aan de huidige stand op de ranglijst. ADO Den Haag doet er alles aan om de winst in eigen huis te houden.  Uiteindelijk mocht het niet baten en bleef het een gelijkspel tussen ADO Den Haag O14 en FC Volendam O14 een uitslag waar beide teams wel mee kunnen leven.

Volgende week speelt ADO Den Haag O14  de laatste wedstrijd van de competitie en wel uit tegen NAC Breda.