Vandaag stond voor ADO Den Haag onder 14 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. De reis was naar Brabant in Breda tegen NAC. Op deze zaterdag met zomerse temperaturen begon de wedstrijd vrij rustig. Na 5 minuten was daar het eerste kansje voor NAC maar de bal ging voorlangs. Vervolgens komt de thuisploeg weer in aanval en weet de aanvaller van links de bal in te brengen waarna er op doel wordt geschoten. Fabian Hilpert krijgt de bal tegen zijn arm en de scheidsrechter een penalty toekend en volgens de regels krijgt Fabian Hilpert de rode kaart voor het ontnemen van een scoringskans. ADO Den Haag komt dus al vroeg in wedstrijd op een 1-0 achterstand en moet het nu ook verder met 10 man. Ondanks de achterstand is het toch ADO Den Haag die het spel probeert te maken mede doordat men over veel kwaliteit beschikt. Ondanks een man minder weet ADO Den Haag toch goed zijn mannetje te staan en is bij vlagen de bovenliggende partij. Met een man minder verdiend ADO Den Haag toch zeker de gelijkmaker maar moet het voorzichtig blijven voor de aanvallen van NAC. De schade tot aan de rust is voor ADO Den Haag gelukkig bij een 1-0 achterstand gebleven.

De 2de helft zal voor ADO Den Haag lastig genoeg worden maar het woord trots is zeker wel gepast zoals de jongens zich opstellen en laten zien om toch een goede wedstrijd laten zien. NAC krijgt wel de betere kansen tot scoren maar Bas Tanis houdt de stand nog steeds op 1-0 voor de thuisploeg door een goede redding. Na 50 minuten spelen heeft ADO Den Haag het stormoffensief van NAC goed overleeft en weet weer langzaam uit zijn schulp te kruipen. Niet veel later komt ADO Den Haag verdient op gelijke hoogte en weet de stand op 1-1 te zetten via een goed genomen hoekschop door Storm Kranendonk en Finn Dicke schiet in de kluts goed binnen. In de laatste fase van deze wedstrijd weten de bezoekers dat het lastig gaat worden maar doelman Bas Tanis heeft een paar goede reddingen. Direct na deze redding heeft ADO Den Haag een goede aanval over links met Sofyan el Hannoudi die net voor de 16 meter wordt neergehaald. Helaas schiet Calvin Gustina de vrije trap over. Het is nu de belangrijkste taak om de organisatie te bewaken en niet zonder punt terug te gaan naar Den Haag. Uiteindelijk is het ADO Den Haag toch gelukt om de 1-1 in stand te houden en NAC nog van scoren te houden. De jonge ooievaars mogen blij en trots zijn op dit eindresultaat. Met dit resultaat sluit ADO Den Haag O14 de competitie af op de 2e plaats. Als laatste voor het team zijn er nog 2 toernooien te gaan en dan zit het seizoen er echt op.