ADO Den Haag O15 is de competitie 2018 – 2019 uitstekend begonnen. In de thuiswedstrijd tegen het altijd lastige Vitesse werd een verdiende 4-1 zege behaald door de mannen van trainer Mark Schuur. Man of the match was zonder meer Jordan Gout die met 3 treffers de basis legde voor de zege van de Zuiderparkbewoners. In de 1e helft was het vooral wat aftasten door beide ploegen, die wel allebei speelden om de winst binnen te halen. Na 16 minuten was het raak aan Haagse zijde met een zuiver schot bracht spits Jordan Gout ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong. Hierna ging de wedstrijd een beetje op en neer, maar hield ADO Den Haag wel het initiatief. Met een 1-0 stand werd ook de rust bereikt.
Na de rust had ADO Den Haag 11 minuten nodig om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. 2 minuten na rust gaf Sofyan El Hannoudi de assist waaruit Jordan Gout de 2-0 op het scorebord bracht. In de 43e minuut was het wederom Jordan Gout die met zijn derde van de wedstrijd de 3-0 maakte. Drie minuten laten trok Niels Noordhoek de zege over de streep door op aangeven van Jordan Gout de 4-0 te maken. Dat Vitesse er nog een slotoffensiefje uitperste en via Merdam Cimtay nog de 4-1 maakte, bracht de Haagse zege niet in gevaar. Positief was verder de goede inval beurt van O14 speler Kaj van Houwelingen, die bewees in deze wedstrijd prima mee te kunnen.  Door deze overwinning reist ADO Den Haag O15 volgende week met een tevreden gevoel af naar Utrecht voor de wedstrijd tegen FC Utrecht O15.

Opstelling ADO Den Haag O15: Guus Dicke; Niels Noordhoek, Keanu Does, Finn Dicke, Storm Kranendonk (36. Ebi Broug); Calvin Gustina, Jeroen Haars, Rick de Groot (47. Kaj van Houwelingen); Chris Duncan (65. Jelmar van der Moolen), Jordan Gout, Sofyan El Hannoudi