ADO Den Haag O.15 heeft de goede start van het seizoen helaas niet kunnen doorzetten. De eerste uitwedstrijd van deze competitie werd er kansloos verloren van bij FC Utrecht O.15, na 70 minuten stond er een 7-2 eindstand op het scorebord. In de voorbereiding had ADO Den Haag nog met 3-5 in de Domstad gewonnen, en dat gaf hoop voor deze wedstrijd. Helaas kwam het er in deze wedstrijd niet uit. Na 14 minuten brak FC Utrecht de wedstrijd open met de 1-0 en was vanaf dat moment de ploeg die het spel dicteerde. ADO Den Haag kwam niet in zijn spel en ook niet in de wedstrijd, en FC Utrecht speelde mogelijkheden die het kreeg goed uit en scoorde voor rust nog 2 x zodat ADO Den Haag met een 3-0 achterstand de rust in ging.

Na de pauze veranderde er niet veel aan het spelbeeld. De score veranderde wel want FC Utrecht wist binnen 17 minuten de stand naar 5-0 te tillen. Pas in de 59e minuut kon ADO Den Haag pas iets terug doen, na een assist van Jeroen Haars was het Chris Duncan die de 5-1 maakte met een strak schot. Na de 6-1 van FC Utrecht was het gedaan met de wedstrijd, maar debutant in O.15, Andrew Imade luisterde zijn debuut in O.15 met het scoren van de 6-2. Dat FC Utrecht in de slotminuut de stand nog op 7-2 bracht was meer voor de statistiek. Volgende week speelt ADO Den Haag O.15 thuis tegen Ajax O.15. De wedstrijd op De Aftrap begint zaterdag om 10.30 uur.