Vandaag stond voor ADO Den Haag O14 de 3de competitie wedstrijd op het programma en wel thuis tegen Vitesse uit Arnhem. De wedstrijd begint voor de thuisploeg helaas niet goed want na het missen van een kans is in de tegen aanval Vitesse die wel de score opent en de stand op 0-1 zet in de eerste minuut. Dus gaat ADO Den Haag direct op zoek naar de gelijkmaker en die valt dan ook een minuut later via Fabiano Rust die goed de keeper omspeelt en de 1-1 op het scorebord zet. Na de gelijkmaker zakt het spel van beide kanten iets in, maar blijft ADO Den Haag iets meer in balbezit spelen. Na ruim 10 minuten spelen hebben beide ploegen de nodige kansjes tot scoren maar blijft de stand nog steeds steken op 1-1. Het is een leuke wedstrijd om te zien omdat beide ploegen goed blijven voetballen met als hoofdzaak opbouwen. Omdat ADO Den Haag toch iets meer de bovenliggende partij is resulteert dat in de 2-1 voorsprong via wederom Fabiano Rust met de assist van Jelle Giltaij. Na ruim 25 minuten heeft ADO Den Haag de overhand over de wedstrijd maar weet het nog niet goed om te zetten in meer doelpunten en is de stand maar slechts 2-1 voor de thuisploeg. De bezoekers krijgen schaarse kansen en gelukkig weet de Haagse keeper Sem Buvelot goed scherp te blijven kan Vitesse niet langszij komen en blijft de stand nog in het voordeel van ADO Den Haag. Omdat er in de laatste fase van de eerste helft van beide kanten niet wprdt gescoord gaan ADO en Vitesse rusten met een 2-1 stand in voordeel van de thuisploeg.

Van de beide ploegen zijn het de bezoekers die na de rust wat feller uit de kleedkamer zijn gekomen. Na 50 minuten spelen heeft ADO Den Haag weer wat meer grip op de wedstrijd gekregen en weet dan ook de stand op 3-1 te zetten door Lorenzo Maasland die uit de rebound scoort. Niet veel later mag Vitesse vanaf een meter of 24 een vrije trap nemen die ook goed wordt ingeschoten Sem Buvelot weet hem fantastisch eruit te tikken. Vitesse is zeker geen slechte ploeg en laat ook zien met een goed resultaat terug te willen gaan naar Arnhem. Omdat ADO Den Haag ook in de 2de helft de wedstrijd goed naar zich toe heeft getrokken weet men in de 66ste minuut vanuit een hoekschop van Sem Yvel de stand op 4-1 te zetten door Andrew Imade. Daarmee is eigenlijk de wedstrijd opslot gegooid voor Vitesse en laten merken dat er niks meer te halen valt hier in Den Haag. De thuisploeg weet de wedstrijd op een simpele wijze uit te spelen en de 3 punten blijven in Den Haag. Daarmee blijft ADO o14 in de competitie nog ongeslagen met 9 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week staat er de uitwedstrijd tegen   NAC uit Breda die ook net als ADO ook nog ongeslagen zijn.