Vandaag stond voor ADO Den Haag O14 de uitwedstrijd voor de competitie tegen NAC op het programma. Het zou de wedstrijd van de competitie worden omdat ADO Den Haag als koploper naar Breda mocht afreizen en NAC op plek 2 staat met een gelijk aantal punten maar het doelsaldo in voordeel van de bezoekers. Beide ploegen beginnen goed aan de wedstrijd met goede mannelijke duels. De eerste kans is voor ADO Den Haag na 3 minuten spelen vanuit een hoekschop maar de keeper pakt de bal goed. Helaas voor ADO Den Haag weet NAC wel de score te openen en staat de stand op 1-0. Het is nu zaak voor ADO Den Haag om snel weer op gelijke hoogte te komen. Na tien minuten spelen krijgen de bezoekers weer een aardige kans via Kaj van Houwelingen met een schot schot van afstand maar die wordt wederom goed gepakt door de keeper. De thuisploeg geeft bij de opbouw al vroeg druk waardoor men moeite heeft om er uit te komen. Op het moment dat ADO Den Haag er wel weet uit te komen worden er gelijk kansen gecreerd. Door het goede spel van ADO Den Haag weet men dan ook in minuut 22 de gelijkmaker te scoren door een goede actie van Andrew Imade over rechts die goed voorzet en Lorenzo Maasland kan eenvoudig de 1-1 maken. Nu is het zaak voor ADO Den Haag om door te drukken en op jacht te gaan naar de voorsprong. Gelukkig voor ADO Den Haag is keeper Rens Scheenstra scherp genoeg en weet de achterstand te voorkomen. Wederom weer een heerlijke wedstrijd om naar te kijken zeker voor de neutrale supporter langs de lijn. Je merkt in de laatste fase van de goede eerste helft dat ADO Den Haag iets meer de overhand heeft en hadden gehoopt met een voorsprong te gaan rusten maar dat mocht niet baten en is de ruststand 1-1 geworden.

De tweede helft wordt er begonnen met dezelfde 11 als in de eerste. NAC Breda begint echter scherper aan de tweede heft en kan al snel de stand al op 2-1 zetten maar het schot gaat tegen de paal. En nog geen minuut later houdt wederom Rens Scheenstra de stand gelijk met een goede redding. Ook ADO Den Haag komt tot een goede kans om op voorsprong  te komen met een schot van Kaj van Houwelingen die helaas te zacht wordt ingeschoten. Ondanks dat de Haagse doelma een hele goede wedstrijd keept weet hij men niet van een achterstand te behouden en weet NAC op voorsprong te komen in de 47ste minuut. Doordat ADO Den Haag in de tweede helft niet goed om gaan met de kansen en de thuisploeg iets scherper is lopen wij nu achter de feiten aan en moeten we gedwongen risico gaan nemen om op gelijke hoogte te komen. ADO Den Haag heeft het moeilijk en NAC voelt zich in de tweede elft beter en dat laten ze ook merken door in de 56ste minuut de marge te verhogen naar 3-1. In de laatste fase van deze wedstrijd probeert ADO Den Haag er alles aan te doen om de schade zo beperkt mogelijk te houden en nog tot scoren te komen. En dat gebeurt dan ook in de 57ste min. door een vrije trap genomen door Kaj van Houwelingen die hij prachtig inschiet en de stand op 3-2 brengt en zo worden de laatste minuten van deze wedstrijd nog heel spannend. Mede door de nodige risico,s om de stand nog gelijk te maken weet de thuisploeg de wedstrijd op slot te gooien door in blessure tijd de 4-2 te maken. Met nog geen minuut later ook in blessuretijd brengen we de stand nog terug naar 4-3 Door Raydrian Cornelia met assist van Ties Fles maar er is  helaas niet genoeg tijd en gaat men met 0 punten terug naar Den Haag .Een gelijkspel had meer verdiend geweest op basis van de hele wedstrijd.

Volgend weekend is er geen Competitie maar wordt er geoefend bij en tegen AZ.