ADO Den Haag O.15 is er helaas niet in geslaagd om de laatste wedstrijd van 2018 in winst om te zetten. In Eindhoven stond er na 70 minuten een 5-2 score op het bord in het voordeel van PSV. Een enigszins "gehandicapt" ADO Den Haag trad aan met Sem Buvelot in het doel, hij verving de geblesseerde keepers Bas Tanis en Guus Dicke. En Sem Buvelot keepte een prima wedstrijd, zeker zijn eerste redding na een corner van PSV was uitstekend. In de eerste 25 minuten was ADO Den Haag de dominante partij en kwam door Calvin da Veiga Furtado dan ook terecht op een 0-1 voorsprong. ADO Den Haag kreeg in deze wedstrijd zeker 6 mogelijkheden in een situatie alleen voor de keeper maar benutte deze niet. Hierna nam PSV geleidelijk aan het initiatief over en kwam ADO Den Haag steeds meer in de verdrukking. Na een goed half uur kwam PSV op gelijke hoogte door een kopbal van Jesper Uneken (1-1). Op slag van rust had ADO Den Haag de pech dat een ongelukkige handsbal van aanvoerder Keanu Does door de, overigens prima leidende arbiter ter Harmsel werd bestraft met een penalty. Ruben van Bommel liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en schoot PSV naar een 2-1 voorsprong.

In de rust bracht trainer Mark Schuur zijn 2 enige wissels Rick de Groot en Storm Kranendonk in, Rick de Groot verving de zieke Andrew Imade en Strom Kranendonk verving Niels Noordhoek. ADO Den Haag probeerde de wedstrijd weer naar zich toe te trekken maar PSV wachtte simpel zijn kans af en reeds na 5 minuten in de tweede helft had dat succes wederom was het Ruben van Bommel die na een goed uitgespeelde mogelijkheid de stand op 3-1 bracht. Hierna hield PSV de wedstrijd simpel onder controle en besliste de wedstrijd in de 47e minuut toen Ruben van Bommel zijn derde van de wedstrijd maakte en PSV op 4-1 bracht. ADO Den Haag rechtte de rug nog eenmaal en kwam via wederom Calvin da Veiga Furtado nog terug tot 4-2. Echter bracht PSV via weer Jesper Uneken het verschil op 3, die in de 61e minuut de eindstand op 5-2 bepaalde. ADO Den Haag hervat na de jaarwisseling de competitie in de eredivisie laag, met als doelstelling om zo snel mogelijk het verloren gegane terrein te heroveren.