ADO Den Haag o19 heeft vandaag, omdat het uitgeschakeld is in de beker, een oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch gespeeld en met 2-0 gewonnen. Omdat een groot aantal spelers met kleine pijntjes aan de kant bleef was er de mogelijkheid voor spelers uit jongere leeftijdsgroepen om aan te sluiten bij de o19.
Een uitgelezen mogelijkheid om een aantal jongens hun debuut in de onder 19 te laten maken. Zo mochten Sam Zeeman en Jesse Spaans uit de o17 en Delano Costella en Abdulrahman Sango uit de o16 allen niet onverdienstelijk hun eerste minuten maken. Ook was er het debuut van de Chinese aanwinst Zihao Feng die de volle negentig minuten volmaakte. Ook hij kan terugkijken op een geslaagd debuut.

De doelpunten in deze wedstrijd werden eerlijk over beide helften verdeeld. In de eerste helft is het Rabbi Mwenda die met een heerlijke vrije trap voor de 1-0 zorgt en na de thee bepaald Quincy Does de eindstand op 2-0.

Op zaterdag 9 februari hervat ADO Den Haag o19 de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen.