ADO Den Haag O.15 heeft de vorige week ingezette negatieve spiraal niet kunnen omzetten in een positieve. De thuiswedstrijd tegen Alphense Boys ging met 2-3 verloren. ADO Den Haag begon vol goede moed aan de wedstrijd, om de kater van vorige week weg te spoelen. Maar het was na 10 minuten Alphense Boys dat uit het niets op voorsprong kwam. Hierna drong ADO Den Haag wel aan maar het creëerde niet echt grote kansen. Toch kwam ADO Den Haag in de 23e minuut op 1-1 door Calvin da Veiga Furtado, die op aangeven van Finn Dicke scoorde. Lang kon ADO Den Haag er niet van genieten want in de 24e minuut kwam Alphense Boys wederom op voorsprong uit een virije trap die rechtstreeks werd binnengeschoten 1-2. Tot aan de rust werd er niet meer gescoord en zo gingen de mannen rusten.
In de rust wisselde trainer Mark Schuur. Feliciano de Ruijter, die weer een puike partij speelde in het centrum van de verdediging, omdat hij in de middag nog moest aansluiten bij de O.14 voor Fabian Hilpert en Ebi Broug voor Jeroen Haars. In de 2e helft werd het niveau van de wedstrijd er niet beter op. ADO Den Haag was optisch wel de betere ploeg, maar werd niet echt gevaarlijk. Alphense Boys deed alles om de voorsprong te behouden. De beste kansen waren er voor ADO Den Haag; Andrew Imade schoot voorlangs, na een voorzet vaan Calvin da Veiga Furtado, en aanvoerder Keanu Does zag zijn schot over gaan. Zeven minuten voor tijd scoorde Sofyan El Hannoudi de 2-2 en leek ADO Den Haag nog een schamel puntje aan deze wedstrijd over te houden. Helaas was dat iets teveel want 3 minuten voor tijd scoorde Alphense Boys uit een corner die door de Haagse verdediging niet goed werd weggewerkt en bracht zo de eindstand op 2-3. Volgende week speelt ADO Den Haag de kwartfinale om de beker uit bij FC Volendam. De competitie zal worden hervat op 16 maart met een thuiswedstrijd tegen NEC O.15