ADO Den Haag o19 heeft tegen FC Utrecht eindelijk weer eens drie punten op haar conto kunnen bijschrijven en deze waren meer dan welkom. Na een van beide kanten voorzichtig begin is het ADO Den Haag die na eenentwintig minuten op voorsprong komt. Het is Hugo Botermans die via een verdediger uit een door Amin Essabri genomen hoekschop voor de 1-0 zorgt. Het spel golft hierna lange tijd over en weer zonder echt grote mogelijkheden voor beide teams. Toch moet doelman Youri Schoonderwaldt zich na ruim een half uur strekken op een verraderlijk afstandsschot van de bezoekers. Vlak voor rust weten de Hagenezen hun voorsprong uit te breiden als de bal uit wederom een hoekschop voor de voeten van  Hugo Botermans valt. Deze weet met dit buitenkansje wel raad en zet zo zijn verjaardag extra luister bij 2-0.

Na de thee is ADO Den Haag lange tijd de ploeg met de meeste dreiging maar weten dit niet in doelpunten tot uitdrukking te brengen. Als in het laatste kwartier de krachten uit de Haagsche ploeg vloeien is het de ploeg uit de Domstad die met de minuut dreigender wordt. Is het eerst Youri Schoonderwaldt die met een katachtige reflex zijn ploeg voor een tegentreffer behoed en even later de deklat Utrechts succes in de weg staat, scoren ze in de blessuretijd toch de 2-1. Gelukkig voor ADO Den Haag fluit de uitstekend leidende scheidsrechter (die de kaarten op zak hield) vlak na de tegentreffer voor de laatste maal. Na vier opeenvolgende nederlagen dus weer eens een overwinning voor ADO Den Haag o19 zodat de veilige zesde plek in het vizier blijft.

Opstelling; Youri Schoonderwaldt; Timo de Vreede (81e Nino Vittali); Lorenzo van Kleef; Jean Fritz Boom; Cas van Altena;  Benjamin Reemst (86e Dante Roethof); Teun Heijberg; Hugo Botermans; Amin Essabri (86e Zihao Feng); Evan Rottier (86e Quincy Does); Bram Wennekers