Het bekeravontuur voor ADO Den Haag onder 17 heeft helaas maar 1 wedstrijd geduurd. Op de Aftrap werd met 0-4 verloren van FC Groningen onder 17.

De wedstrijd was na en kwartier al beslist. Door 2 countermomenten kwam de ploeg trainer Sander van Gessel op een 0-2 voorsprong. In de eerste 10 minuten waren er nog 2 kansen voor ADO Den Haag maar de voorhoede zag geen kans deze te benutten. FC Groningen deed het iets beter en in de 14e minuut werd de 1e counter gelijk benut door spits Crowtner (0-1) en nog geen minuut later was het linksbuiten Balk die hetzelfde deed (0-2). Hierna moest ADO Den Haag op naar de manier om het tij te keren, maar was het FC Groningen dat de wedstrijd 10 minuten voor rust op slot deed. Uit wederom een corner scoorde spits van Kaam (0-3).

Na de rust kwam ADO Den Haag wel wat beter voor de dag. Maar was helaas niet bij machte om de wedstrijd te doen kantelen. De 0-4 van invaller Zwikstra was voor de statistiek. Het bekeravontuur is dus teneinde, maar komende zaterdag kan ADO Den Haag onder 17 zich al revancheren in de 1e competitiewedstrijd uit tegen NEC/FC Oss.