ADO Den Haag onder 17 heeft de opening van de competitie niet gemist. In Nijmegen werd in de slotfase NEC/FC Oss met 1-2 verslagen.

In de eerste helft speelde ADO Den Haag matig en niet scherp en het was daarom terecht dat NEC/FC Oss in de 31e minuut op een 1-0 voorsprong kwam via Your Roseboo hetgeen ook de ruststand was. In de 2e helft speelde ADO Den Haag sterker al moest het lang wachten voordat ADO Den Haag voor het betere spel werd beloond. 7 minuten voor tijd scoorde Rabbi Mwenda de gelijkmaker (1-1). Lang leek dit de eindstand te worden maar in de blessuretijd scoorde Delano Ladan de winnende treffer via een liggende halve omhaal in de verre hoek. Vreugde bij het team van Mark Schuur en Bas Lambooij met deze eerste overwinning en goede start in de Eredivisie B jeugd. Zaterdag oefent ADO Den Haag onder 17 tegen Alphense Boys onder 17 op De Aftrap om 12.30 uur