Op een zonovergoten Varkenoord begon ADO Den Haag onder 13 met 26°(!) aan de wedstrijd tegen Feyenoord onder 13....en het was pas 10.00 uur!

Het eerste kwartier waren de teams aan elkaar gewaagd want er werden van beide kanten weinig kansen weggegeven. Zeg maar: elkaar voetballend aftasten. Pas na de 15e minuut was de eerste echte doelkans voor Feyenoord; vanuit een corner werd bij de 2e paal de bal richting de doelmond gekopt maar dankzij Finn Dicke onschadelijk gemaakt, omdat deze op de doellijn zijn neef/keeper Guus te hulp schoot. Helaas kwam de goal voor de Rotterdammers toch nog in de 21e minuut via een prachtig schot van afstand.

Na de rust kwam Feyenoord op 2-0 na knullig uitverdedigen. Na diverse reddingen van Guus Dicke moest hij zich toch gewonnen geven in de 55e minuut omdat een van de voorwaartsen van de gastheren vrij in kon koppen en de 3-0 op het scorebord kon zetten. Het werd zelfs nog 4-0 in de laatste minuut, maar dat was voor de statistieken.

Al dan niet geflatteerd.....maar wel terecht verloren dropen de Hagenezen weer af richting Den Haag! Volgende week thuis tegen de leeftijdgenoten van PSV, en dan moeten we iets recht kunnen zetten.