ADO Den Haag O15 speelde zaterdag op De Aftrap de tweede competitiewedstrijd tegen PSV O15.

De eerste 10 minuten zette PSV ADO Den Haag een beetje onder druk. In de 2e minuut kon Hugo Wentges na een corner de ingeschoten bal van PSV via de lat wegwerken. Daarna kwam er meer balans in de wedstrijd tussen beide partijen.

In de 22e minuut kopte Jurmaine Blanchard de bal in op een voorzet van Youri Regeer, 1-0. ADO Den Haag had de mogelijkheid om de score op 2-0 te brengen, maar Samir Bouchattaoui zag zijn schot naast het doel verdwijnen. PSV was fysiek sterker en kreeg voor rust nog 2 kansen. Beide keren kon Hugo Wentges hun inzet keren. Ruststand bleef dus 1-0.

Na rust zien we een ander PSV, mede door de wissels, dat sterker werd en de druk opvoerde. ADO Den Haag maakte het de tegenstander op sommige momenten wel erg makkelijk, door onoplettendheid en slordig balverlies. PSV combineerde er lustig op los, toch leek ADO Den Haag stand te houden.

In de 57e minuut lukte het PSV om de stand gelijk te trekken na fraaie combinaties, 1-1. In de 60e minuut werd het helaas nog 1-2 voor de ploeg uit Eindhoven. ADO Den Haag verdient een compliment, zeker gezien de eerste helft en zagen de toeschouwers een vermakelijke wedstrijd. PSV was echter een fysiek maatje te groot en ADO Den Haag zal hieraan moeten werken.