Met enig oponthoud en nog steeds prachtig weer begonnen de Zuiderparkers hun wedstrijd op het gezellige Woudestein tegen Excelsior.

Na 6 minuten scoorde Ebi Broug, na een voorzet van Jordan Gout, in tweede instantie al de 0-1. In de 13e minuut mocht dezelfde Ebi Broug achter de bal staan voor een vrije trap vanaf een meter of 20. Helaas ging deze net over het doel. Tot de rust kreeg ADO Den Haag genoeg kansen om de wedstrijd 'op slot gooien', maar de keeper van Excelsior redde een paar keer bekwaam ondanks zijn geringe lengte.

Na de rust werd het dan toch gelukkig 0-2 in de 42e minuut. Na een prachtige voorzet door Jordan Gout, werd de bal prima afgerond door Chris Duncan. Omdat direct na de aftrap even achterin niet oplette kon Excelsior de aansluitingstreffer maken en de wedstrijd nog spannend maken. In de 50e minuut kreeg ADO Den Haag een corner en Sem Reuser kopte, nog voordat de keeper de bal wilde vangen, heel slim de 1-3 binnen. Chris Duncan schoot in de blessuretijd de terechte 1-4 binnen, waardoor er een ruime zege werd geboekt in Rotterdam.

ADO Den Haag onder 13 doet prima meer in de Eerste Divisie voor D pupillen met 9 punten uit 4 wedstrijden. Komende zaterdag komt Spartaan’20 onder 13 om 10.30 uur op bezoek in het Zuiderpark.