ADO Den Haag O15 trof zaterdag NEC/FC Oss O15 op een zonovergoten Aftrap in het zuiderpark.Of het door de zomerse temperatuur kwam is niet bekend, maar ADO Den Haag (niet scherp genoeg) keek na 2 minuten al tegen een 0-1 achterstand aan.

NEC/FC Oss doorklieft de verdediging van ADO Den Haag en maakt het beheerst af. Alhoewel ADO Den Haag ten opzichte van NEC/FC Oss in de eerste 15 minuten meer kansen kreeg, bleek het afmaken van de kansen niet te lukken. In de 17e minuut kreeg NEC/FC Oss zijn tweede kans, maar die bal spatte op de lat uiteen. ADO Den Haag bleek niet bij de les en dat resulteerde in de 28e minuut op een doelpunt van NEC/FC Oss, 0-2. Er kwamen nog wel wat kansen voor ADO Den Haag om te scoren, maar deze werden helaas niet benut. Ruststand bleef daardoor op 0-2.

In de tweede helft bleven de kansen en daardoor de scoringsmogelijkheden voor ADO Den Haag beperkt. NEC FC/Oss kon ondanks enkele kansen (redding David van het Riet en bal op de paal) ook niet meer tot scoren komen. Al ruim in blessuretijd lukte het ook Youri Regeer niet met zijn vrije trap op de rand 16 meter om de keeper van NEC/FC Oss te verschalken. Hierdoor eindige de wedstrijd in een voor ADO Den Haag teleurstellende 0-2. Met genoeg leermomenten wederom in de rugzak, zullen de mannen gretiger moeten worden om de komende wedstrijden de punten te kunnen sprokkelen. Vooral het plezier in het spelletje houden en willen winnen, dan gaat dit zeker lukken.

Aankomende zaterdag speelt de ploeg uit tegen VVV Venlo, evenals ADO Den Haag nog zonder punten.