Ruime zege ADO Den Haag onder 13 bij MVV

In het gezellige MVV stadion De Geusselt werd afgelopen zaterdag onder 'een mistig zonnetje', en na het nuttigen van een Limburgs vlaaitje voor de staf, de van 14.15 naar 12.30 verplaatste wedstrijd van ADO Den Haag onder 13 gespeeld.

Na de 1e kans van de Hagenaars in de 5e minuut van Rick de Groot die helaas werd afgefloten voor buitenspel, scoorde Ebi Broug 2 minuten erna wel, en wel van 16 meter in de kruising, 0-1. De 2-0 viel al weer in de 9e minuut door Rick de Groot, die de bal vanaf middencirkel (eigen helft!) en soleerde als een ervaren slalomskieër richting vijandelijke doel en prachtig de keeper omzeilde en de bal in het net deponeerde. Ebi Broug maakte in minuut 11 zijn 2e en de staf ging ietsje luier in de stoeltjes zitten maar dat hadden ze beter níet kunnen doen want de wedstrijd zakte een beetje van ADO Den Haag kant in. Toch gingen we rusten met 0-4 na een derde goed uitgespeelde counter en dit keer was het Nassef Chourak die scoorde in de 29e minuut.

Na de rust lieten we weer de spreekwoordelijke teugels los en mocht MVV de 1-4 aanleggen. ADO Den Haag had hier toch weer, direct na de tegengoal, een antwoord op omdat Sem Reuser de 1-5 maakte in de 34e minuut. Vlak voor tijd wilde Ebi Broug zijn hattrick voltooien hetgeen hem ook lukte in de 48e minuut en zodoende de 1-6 op het scorebord noteerde.

Enige smetje tijdens deze wedstrijd was de hoofdwond van Augustas Grabazis die het veld ongeveer 10 minuten voor het einde van de wedstrijd moest verlaten na een onschuldig uitziende botsing met een Maastrichtse verdediger. Na een bezoek aan het ziekenhuis kon hij met zijn teamgenoten weer terug naar Den Haag reizen.