’s morgens om 7:15 verzamelen voor een uitwedstrijd tegen AZ in ……. Nee in Wijde Wormer want daar spelen zijn tegenwoordig. Op een schitterend complex aan de dijk speelde wij onze wedstrijd om 10:00 uur op het hoofdveld.

We begonnen goed en kregen de eerste kans al in de 5e minuut. Tot aan de 30e minuut ging het gelijk op. Toen kwamen wij door een ongelukkig doelpunt toch nog op een 1-0 achterstand. Daarmee gingen we de rust in, dachten wij. Maar de scheidsrechter had zich vergist en ontdekte (werd er op gewezen) dat er nog 5 minuten te spelen waren. Helaas voor ons scoorde AZ juist in die periode de 2-0 en 3-0. De 3-0 achterstand was wel terecht, het had veel meer kunnen zijn als Dani van der Heuvel er niet gestaan had. Hij keepte een topwedstrijd.

Na rust begonnen wij wederom goed en kregen een paar kansjes, maar helaas werden deze niet verzilverd. Uit een counter scoorde AZ de 4-0 en daardoor kreeg ADO Den Haag minder zelftrouwen en kreeg AZ steeds meer kansen. Uiteindelijk maakten zij er nog 2 en wij nog 1 uit een penalty, die werd gegeven omdat een mooie aktie van Pharell de Macker werd beëindigd met een overtreding. AZ won deze wedstrijd verdiend.