Zondag 13 november was De Aftrap het decor voor het tweede toernooi voor de Partners in Talentontwikkeling van ADO Den Haag. De onder 9 en onder 11 teams van DHC, Forum Sport, HBS, HVV, Laakkwartier, RKAVV, RKDEO, UVS, Wilhelmus en natuurlijk ADO Den Haag speelden in 2 poules van 5 teams tegen elkaar.

Kruisfinales onder 9

Na enkele spannende wedstrijden hadden de onder 9 teams van ADO Den Haag, DHC, HVV en Wilhelmus zich geplaatst voor de kruisfinales. ADO Den Haag onder 9 was te sterk voor DHC onder 9 en won met 4-0. De andere halve finale was spannender en Wilhelmus won met 1-0 van HVV en plaatste zich zo voor de finale. De finale tussen ADO Den Haag en Wilhelmus wordt aan het eind van het seizoen gespeeld in het Kyocera Stadion.

Kruisfinales onder 11

Bij de onder 11 teams werd er flink gescoord tijdens de poulewedstrijden en de halve finalisten ADO Den Haag, Forum Sport, RKDEO en Wilhelmus waren duidelijk de sterkst deelnemende teams. Beide halve finales tussen ADO Den Haag en Forum Sport en RKDEO en Wilhelmus waren zeer spannend en moesten uiteindelijk beiden via strafschoppen worden beslist. ADO Den Haag en Wilhelmus wonnen de penalty series en mogen aan het eind van het seizoen in het Kyocera Stadion samen gaan uitmaken welk team er met de beker vandoor gaat.

Tot slot
Een woord van dank aan alle deelnemers, ouders, scheidsrechters en overige vrijwilligers die ervoor zorgden dat het toernooi zeer sportief en goed verliep.

Met dank aan Remco Miltenburg voor de foto's.