Na twee leuke en leerzame dagen in Engeland bij West Ham United, vorige week, konden de mannen van O15 zich zaterdag opmaken voor de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo.

In de uitwedstrijd (0-3) konden de mannen uit Limburg geen vuist maken, dus ADO Den Haag had er alle vertrouwen in om ook deze keer drie punten te pakken. Niets bleek minder waar, want al snel keek ADO Den Haag tegen een achterstand aan (0-1). Gelukkig pakte ADO Den Haag de draad snel weer op, want een minuut later stond het alweer gelijk door een doelpunt van Jurmain Blanchard. ADO Den Haag probeerde het wel maar kon geen grote kansen creeren waardoor de ruststand 1-1 was.

In de 2e helft had ADO Den Haag wel een licht overwicht op VVV Venlo maar de kansen die er waren konden niet worden benut. ADO Den Haag moest scherp zijn in de omschakeling want VVV Venlo kwam enkele keren nog gevaarlijk voor het doel van Hugo Wentges. Het was al met al een matige wedstrijd van beide zijden en ADO Den Haag mocht uiteindelijk blij zijn met een punt.

Aankomende zaterdag wacht de wedstrijd uit tegen FC Volendam en dan zal de ploeg er alles aan moeten doen om de punten te pakken en zodoende een gat te kunnen slaan met de concurrentie.

Met dank aan de heer Wijsman voor de foto's.