Zaterdag speelde ADO Den Haag onder 14 de wedstrijd tegen Excelsior in het stadion Woudestein. In een gelijk opgaande wedstrijd vielen er kansen te bewonderen aan beiden zijden. Het merendeel van deze kansen waren klein maar toch kwamen ze vaak voort uit mooie aanvallen en combinaties. De eerste kans in de 10e minuut was voor Pharell de Macker. Na de onderschepping van een breedte pass ging hij richting goal maar doordat hij iets te ver naar buiten werd gedwongen werd de kans gemist. Daarna volgde een kopkans van Delano Costella, helaas net naast. Het enige doelpunt gemaakt door Pharell de Macker in de 20e minuut werd afgekeurd vanwege buitenspel op advies van de scherp vlaggende assistent scheidsrechter van Excesior. In de 25e minuut was er een kans voor Excelsior, waarbij op de lat werd geschoten.

De 2e helft begon met een mooie combinatie die eindigde met een buitenspel constatering door de grensrechter. In de 7e minuut kwam Delano Costella een teentje tekort om de steekbal van Pharell de Macker in de goal te kunnen tikken. Daarna creëerde ADO Den Haag steeds minder kansen, buiten de kleine kansjes voor Khallil Dahmani en Anthony Costella. De beste kans kwam nog voor Richelino Landveld, in de 30e minuut , na een goede loopactie kon hij net niet genoeg kracht zetten achter zijn kopbal om hem over de keeper te krijgen. De stand was en bleef 0-0.