Zaterdag speelde ADO Den Haag onder 14 tegen Brabant United, waarschijnlijk voor de laatste keer (Brabant United wordt weer FC den Bosch volgend seizoen). Brabant United is een ploeg die ons niet goed ligt, veel lange ballen op een grote sterke spits en niet bang om hier en daar een overtreding te maken. We konden onze borst weer nat maken voor deze wedstrijd, gezien de kort geleden uitwedstrijd die ook moeizaam verliep.

ADO Den Haag begon sterk en speelde goed verzorgt voetbal, wat enkele goede kansen tot gevolg had. In de 9e minuut was de eerste kans voor Delano Costella, uit een pas van Yassine Ben Salah, maar schoot hij helaas over. 2 minuten later was het wel raak uit een vrije trap scoorde Chris van Eck beheerst, na een goede loopactie van Delano Costella, de 1-0. ADO Den Haag bleef gedurende de gehele 1e helft de beter voetballende ploeg, maar kon dit niet in meer doelpunten omzetten. De ruststand was 1-0.

De 2e helft begon ADO Den Haag met 2 verse krachten en gingen verder waar we de 1e helft gebleven waren. ADO Den Haag bleef de beter voetballende ploeg en Brabant United bleef gevaarlijk met de lange bal op de spits. Omdat ADO den Haag verzuimde de voorsprong uit te breiden, begon Brabant United te geloven dat er iets te halen viel en zette een stapje bij. Omdat Finn van Breemen in de 57e minuut tegen zijn 2e gele kaart opliep (rood) moest ADO Den Haag het laatste kwartier met 10 man spelen. Mede hierdoor werd Brabant United dreigender en kregen ze kleine kansjes. In de 59e minuut werd Brabant United beloont voor de inzet en zette hun linksbuiten de 1-1 op het bord. Ondanks alle pogingen lukte het ADO Den Haag niet meer om te scoren, omdat dat het bij Brabant United ook niet lukte bleef de 1-1 op het bord staan tot het einde.