Aangekomen bij een van de leukste stadionnetjes met waarschijnlijk de bekendste stadiontrap van heel Nederland, de Koel in Venlo maakten de Hagenaars zich klaar voor de wedstrijd tegen VVV Venlo onder 13. 12.30 startte de wedstrijd en dat er snel gescoord zou worden had niemand kunnen bedenken maar dat er (weer eens een keer) gewonnen moest worden werd wel duidelijk in de speech, voorafgaande de wedstrijd, van trainers Roy Kappenburg en Paolo Roberto.

In de 2e minuut was het Finn Dicke die de kans kreeg, door een hoge bal van Rick de Groot, maar helaas onder de bal doorliep. 3 minuten later lukte het Finn Dicke wel om te scoren, na wederom een mooie voorzet van Rick de Groot, door de bal nog mooier aan te nemen en af te ronden, 0-1. In de 6e minuut maakte ADO Den Haag al weer de 0-2 en weer was het aanvoerder Finn Dicke die een prachtige voorzet van rechts, dit keer van Sofyan el Hannoudi bij de 2e paal kon inkoppen. VVV probeerde er wat tegenover maar kon niet veel doen tegen de Haagse storm. Ook verdedigend stond het bij ADO Den Haag, onder aanvoering van Jelmar van der Moolen, gewoonweg goed! In de 15e minuut scoorde ADO Den Haag de 0-3. Een diepte bal van Rick de Groot werd door Sofyan el Hannoudi afgerond. 4 minuten voor rust lag de bal weer in het Venlose doel. De keeper hield de bal ruim 10 seconden vast en de scheidsrechter niets anders kon doen dan een indirecte vrije trap kon geven. Deze werd door Ebi Broug laag in het hoekje geplaatst waardoor de ruststand 0-4 was. Door de rust ging de Haagse storm even liggen....

In de 36e minuut startte onze gastkeeper, Sem Buvelot van onder 12, die overigens foutloos keepte een Haagse aanval. Hij trapte de bal naar het middenveld en via Sofyan el Hannoudi kwam de bal bij Augustas Grabazis die de bal in en keer over de Venlose keeper volleerde, 0-5. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd kon VVV toch eindelijk de eretreffer maken maar dan alleen voor de statistieken, waardoor de eindstand 1-5 werd.