Onder een stralend zonnetje in het Zuiderpark kon er om 12.00 afgetrapt worden voor de wedstrijd van ADO Den Haag onder 13 tegen het hoger geplaatste Willem II. In de eerste 15 minuten van de wedstrijd was het van beide kanten een beetje aftasten maar na 16 minuten brak Finn Dicke de Haagse storm van aanvallen open met een frommelgoal na een corner, 1-0.

Finn Dicke

3 minuten later stond er al weer 2-0 op het scorebord door Sofyan el Hannoudi die op een fraaie wijze de Tilburgse keeper passeerde.

Sofyan el Hannoudi

4 minuten voor de rust schoot Augustus Grabazis, de doelpunt van de week, met een strak schot in de kruising, 3-0.

Augustas Grabazis

En of dat nog niet genoeg was om de Tilburgers, die na de winterstop onze 3e plaats op de ranglijst over genomen had, frustrerend de rust in te gaan, maakte Nassef Chourak er in de 29e minuut ook nog 4-0 van.

Nassef Chourak

In de 2e helft startten de Hagenaars een beetje te slap, wat resulteerde in de 4-1 door de grote, maar totaal, dankzij Storm Kranendonk, onzichtbare linksbuiten van Willem II. En toen kreeg Fabian Hilpert het op zijn spreekwoordelijke heupen....al slalommend met de bal klevend aan zijn schoenen ging hij dwars door het Tilburgse middenveld EN defensie heen, kon hij nog net met zijn laatste pufje kracht de bal langs de verbouwereerde keeper punteren en zodoende de 5-1 als eindstand noteren.

Fabian Hilpert

Een prima overwinning van onder 13 waardoor een plaats bij de eerste zes zeker is en de spelers volgend seizoen als onder 14 in de hoogste poule mogen uitkomen.