Naast het stadion de Vliert in Den Bosch, moest ADO Den Haag onder 13 om 12.00 aantreden tegen de leeftijdgenoten van de regioclub, FC Den Bosch en RKC Waalwijk samen, genaamd Brabant United. Enig paniek ontstond er aan de kant van de Brabanders omdat ze vonden dat wij van ADO wel erg vroeg aankwamen omdat de wedstrijd pas om 12.30 gepland stond. Na enig overleg en een extra wandelingetje konden we dan toch beginnen. Na 14 minuten mocht Sem Reuser aanleggen voor een corner, deze schopte de bal, met enig precisie op het hoofd van de ADO middenvelder, Finn Dicke en hoefde er eigenlijk niet veel aan te doen dan inkoppend de 0-1 aan te tekenen. Tien minuten later plaatste Nassef Chourak de bal, via een vrije trap net over de middellijn, over en achter de Brabantse verdediging in de voeten van Rick de Groot die koelbloedig de 0-2 maakte. Enige kansjes vlak voor de onderbreking was, mede door goed keeperswerk van de gastheren, niet aan de Hagenaars besteed. De enige kans die de thuisploeg dan weer in de 1e helft kreeg werd, tot 2 maal toe door Bas Tanis onschadelijk gemaakt.

In de 2e helft waren de ADO-ers totaal de bovenliggende partij en werd er in de 34e minuut door wederom Rick de Groot gescoord. Hij wilde eigenlijk de bal bij de 2e paal hoog neerleggen voor Finn Dicke, maar geholpen door de wind, verdween pardoes de bal in het vijandelijke doel, 0-3. Sem Reuser kreeg in de 51 minuut de bal van een medespeler en legde deze breed op Sofyan el Hannoudi die zich niet bedacht en de 0-4 op het scorebord zette. 2 minuten later en na goed doorzetten van Jordan Gout maakte Sofyan el Hannoudi ook nog de 0-5. En omdat dat ook nog niet genoeg was wilde Rick de Groot voor zijn hattrick gaan, hetgeen ook in de allerlaatste minuut lukte en zodoende de Zuiderparkers met 0-6 de wedstrijd afsloot.

Terug in de kleedkamer, na enkele lovende woorden van de trainers, Roy Kappenburg en Paolo Roberto, alsmede de complimenten van de andere staffleden Peter, René, Cor en Menno vanwege de behaalde 5e plek in de poule als eindresultaat reden we terug naar huis!