Voor de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen kon je zien dat de spelers er weer zin in hadden. De wedstrijd tegen FC Utrecht O14 ging de eerste 10 minuten gelijkwaardig op. In de 11de minuut kreeg ADO Den Haag een goede kans om de 1-0 te maken maar dat lukte helaas niet. FC Utrecht kwam nog geen minuut later wel tot scoren en zet ADO Den Haag op een 0-1 achterstand. ADO Den Haag laat zien dat ze gretig zijn en krijgt in de 24e minuut weer een grote kans om te scoren maar wordt door de keeper gestopt. In de 30e minuut lijkt ADO Den Haag de 1-1 te scoren maar de goal wordt helaas afgekeurd wegens buitenspel. ADO Den Haag blijft goed in het spel wat resulteert in een goede aanval die wordt gestopt via een overtreding in het 16 meter gebied en ADO Den Haag krijgt een penalty. De penalty wordt door Sem Reuser beheerst ingeschoten waardoor de stand 1-1 wordt. Het goede spel wordt door ADO Den Haag doorgezet en vlak voor rust komt ADO Den Haag door een goede volley met links van wederom Sem Reuser op een 2-1 voorsprong. Dit is tevens de ruststand.

Helaas komt ADO Den Haag in de 2e helft niet goed uit de startblokken en FC Utrecht maakt in de 37e minuut de 2-2. Na de rust werd er flink gewisseld en in 51e minuut komen Keanu Does, Finn Dicke, Nassef Chourak, Chris Duncan, Calvin Da Veiga Furtado en Rens Scheenstra van O13 het veld in. In de 55e minuut komt ADO Den Haag op een 3-2 voorsprong via Calvin da Veiga Furtado na een assist van Nassef Chourak. FC Utrecht ging op zoek naar de gelijkmaker maar ADO Den Haag wist goed de voorsprong te verdedigen en trok de winst naar zich toe. Volgende week speelt ADO Den Haag O14 op vrijdag, zaterdag en zondag het sterk bezette BOAL toernooi bij FC Gravenzande.