Afgelopen zaterdag speelde ADO Den Haag O15 zijn eerste oefenwedstrijd na twee weken intensief trainen tegen FC Utrecht O15. Gedurende het eerste half uur was het merendeels "de kat uit de boom kijken" voor beide ploegen.Over en weer kregen beide teams wat kansen, maar konden niet echt een vuist maken. In de 32e minuut lukte het FC Utrecht dan toch te scoren, 0-1 en dit tevens de ruststand.

Na rust kwam ADO Den Haag een beetje uit zijn schulp. ADO Den Haag bleef zich goed weren tegen het fysiek iets sterkere FC Utrecht en slaagde er uiteindelijk in om de eerdere achterstand om te buigen naar winst. In de 53e minuut kon Emre Ates de bal prima voor geven, waarop Pharell de Macker de bal prima intikte,1-1. In de 66e minuut kom Abulraham Sango de 2-1 intikken op aangeven van Pharell de Macker. Een prima resultaat voor de ploeg van Rick Hoogendorp, die na afloop de ploeg trakteerde voor het harde werken van de afgelopen 2 weken. De volgende oefenwedstrijd is aanstaande zaterdag tegen Vitesse O15.