Video samenvattingen
Nieuws & Verslagen

Verslagen

Na het teleurstellende resultaat in Amsterdam was PSV Eindhoven de volgende uitdaging. Door de enorme regenbuien van de afgelopen dagen leek het er even op dat zelfs op dat kunstgrasveld afgekeurd moest worden. Maar de bobbels met water waren gelukkig op tijd verdwenen. Trainer Martijn Reuser kon geen beroep doen op de geblesseerde Jesse Jansen, Wail Hakil en Mikey van der Zalm.

 


ADO Den Haag dacht op een vroege voorsprong te komen, maar helaas werd de goal van Evan Rottier, die goed aangespeeld werd door Faissal Zefri, wegens buitenspel geannuleerd. De volgende doelpoging kwam op naam van PSV maar Hugo Wentges bleef de situatie meester.Danyel Sikkens was na een minuut of tien dichtbij de openingstreffer maar zijn inzet belandde op de lat. Hierna zou het PSV zijn die tot 2 maal het houtwerk weet te vinden. ADO Den Haag probeerde met een schot van afstand nog voor rust de score de openen, maar beide ploegen gingen met een 0-0 stand rusten.De eerste kans van de 2e helft komt op naam van ADO Den Haag maar de snelle omschakeling waardoor een 3 tegen 3 ontstaat wordt niet goed uitgespeeld. Danyel Sikkens eist brutaal een vrije trap rond 16 meter lijn op. Zijn inzet drijft de keeper van PSV tot het uiterste waardoor de tussenstand 0-0 blijft.  ADO Den Haag komt door dezelfde Danyel Sikkens op een verdiende 1-0 voorsprong. Denso Kasius verovert de bal in de as van het veld en stelt Jesse Spaans in staat om de in ruimte lopende Danyel Sikkens vrij te spelen voor de uitlopende PSV doelman. Met een mooie lob komt de 1-0 op het scorebord.Het zou nog mooier worden als 10 minuten voor tijd Evan Rottier, na een voorzet van Jay Huis, de 2-0 tegen de touwen schiet.Het wordt nog spannend als vlak voor tijd PSV op 2-1 komt. Maar na het laatste fluitsignaal van de heer Hertogs stapt ADO Den Haag O16 als winnend team van het veld.Kortom een mooie overwinning voor de mannen van Martijn Reuser die dan ook tevreden kon terug kijken naar deze wedstrijd. HIj ziet dat zijn strijdplan steeds beter kan worden uitgevoerd. Volgende week is de wedstrijd tegen FC Twente uitgesteld. Maar op 23 september trekken de mannen van O16 naar het Palingdorp Volendam. Aanvang 12.00 uur.

Opstelling: Hugo Wentges, Denso Kasius, Sam Zeeman, Steyn Wijsman, Zakaria Amallah (78e Dave Star), Jesse Reinders, Danyel Sikkens (68e Jay Huis), Atilla Agriman, Evan Rottier, Faissal Zefri (49e Jesse Spaans) en Jermain Blanchard (54e Samir Bouchattaui)

Met dank aan de heer van Kleef voor de foto's.


 

 

 

Deel dit item