ADO Den Haag onder 14 moest voor de tweede competitiewedstrijd naar Tilburg, alwaar de wedstrijd tegen Willem II onder 14 stond gepland. ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd en dat leverde in de 5e minuut een penalty op omdat Nassef Chourak in het strafschopgebied gebied onderuit werd getrokken. Finn Dicke nam de bal en legde hem op de stip, maar zijn schot wordt gestopt door de keeper. De scheidsrechter laat de penalty echter overnemen omdat er door Willem II te vroeg is ingelopen. De herkansing gaat helaas over waardoor de stand 0-0 blijft. De eerste helft zijn beide ploegen wel aan elkaar gewaagd met een iets beter ADO Den Haag. Beide ploegen krijgen kansen tot scoren door foutjes van beide kanten maar de brilstand blijft tot rust staan. Na de bespreking gaat ADO Den Haag na de rust weer verder op zoek naar de voorsprong en die komt bijna in de 40e minuut via Calvin Furtado maar zijn schot raakt de helaas de lat. Uiteindelijk wordt ADO Den Haag dan toch beloond voor het goede spel. In de 55e minuut kopt Finn Dicke de 0-1 in uit een hoekschop van Sofyan el Hannouchi. In de 63e minuut denkt Nassef Chourak de 0-2 te scoren, maar de scheidsrechter keurt het doelpunt op advies van de Tilburgse grensrechter af. Gelukkig weet ADO Den Haag de score toch te verdubbelen naar 0-2 in de 68e minuut. Uit een lange bal van achteruit kopt Jordan Gout de bal door naar Chris Duncan die de 0-2 eindstand op het bord zet. De eerste overwinning voor ADO Den Haag onder 14 in de topcompetitie onder 14 is een feit. Volgende week wacht onder 14 een thuiswedstrijd en tegenstander op De Aftrap is PSV.