Zaterdag had ADO Den Haag O14 de thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van PSV O14. ADO Den Haag en PSV beginnen goed aan de
wedstrijd dus belooft het wel een leuke wedstrijd te worden voor het publiek. Na 20 minuten spelen zijn beide teams aan elkaar gewaagd en het spel gaat snel op en neer met aan beide kanten kansen tot het maken van de openingstreffer. In de 21e minuut is PSV de gelukkige die in de 21e minuut de 0-1 op het scorebord zet.

Enkele minuten eerder had ADO Den Haag nog de eerste grote kans tot scoren maar die kans werd afgevlagd voor buitenspel en de scheidsrechter ging mee in deze beslissing. ADO Den Haag probeert weer goed in het spel te komen na die 0-1 maar merkt dat het mentaal een tik heeft gekregen. PSV haalt daar voordeel uit en scoort in de 28e minuut de 0-2. ADO Den Haag doet er alles aan om de schade niet te veel op te laten lopen en probeert deze stand te verdedigen tot aan rust. Vlak voor rust krijgt PSV toch nog een goede kans om er 0-3 van te maken maar gelukkig redt Guus Dicke deze bal waardoor de rust stand op 0-2 blijft staan.

Na de nodige besprekingen en aanpassingen gaat ADO Den Haag in de 2e helft op zoek naar de aansluitingstreffer, maar PSV laat zien een goed voetballende ploeg te zijn. ADO Den Haag blijft aandringen en uiteindelijk komt dan toch na 52 minuten spelen de aansluitingstreffer. Een voorzet van Sofyan el Hannoudi wordt heel goed ingekopt door Calvin da Veiga Furtado. ADO Den Haag ruikt dat er meer uit deze wedstrijd te halen is en gaat op jacht naar de gelijkmaker. In de 62e minuut dan ook de grote mogelijkheid op de 2-2 maar de keeper van PSV doet waar hij voor staat en redt heel goed en houdt helaas voor ADO Den Haag de stand op 1-2. Een minuut later mag ADO Den Haag een vrije trap nemen maar in de omschakeling gaat het niet goed en weet de sterke aanvaller van PSV uit die counter de 1-3 op het scorebord te zetten.

In de 68e minuut gooit PSV de wedstrijd definitief in het slot door d 1-4 te scoren. ADO Den Haag weet in de blessuretijd nog de 2-4 te maken maar dat is puur nog voor de statistiek. ADO Den Haag onder 14 heeft zeker goed tegenstand geboden, hard gewerkt en bij vlagen goed voetbal laten zien maar PSV was effectiever in het benutten van de kansen. Volgende week wacht voor ADO Den Haag O14 weer een geduchte tegenstander, namelijk de uitwedstrijd bij Feyenoord. Hopelijk kunnen we met iets meer geluk de punten meenemen naar Den Haag.