ADO Den Haag O15 moest het zaterdag thuis opnemen tegen PSV O15. Bij zo'n wedstrijd verwacht je al snel de overmacht van de mannen uit Eindhoven, maar niks was minder waar. Alhoewel er wederom sprake was van "The continuing story of... net niet" voor de mannen uit Den Haag. Gedurende de wedstrijd ziet het voetbal bij ADO Den Haag er op wat kleine slordigheden en onnodig balverlies na, er best goed uit. Als bij het rustsignaal de 0-0 op het scorebord staat wordt de gedachte aan winst zelfs een beetje groter.

PSV komt misschien wel wat vaker over de middellijn maar echt gevaarlijk worden ze niet voor de verdediging van ADO Den Haag. Na rust laat ADO Den Haag een steekje vallen. In de 42e minuut ligt de bal toch in het doel bij ADO Den Haag, wanneer PSV de 0-1 aantekende en ADO Den Haag de buitenspelval net niet goed toepaste. Het lukt ADO Den Haag O15 vervolgens niet om de kansen te maken en daarna te benutten.

Tot aan de 16-meter gaat het ADO Den Haag goed af, maar daarna stokt de aanval en daarmee ook de kans om te scoren. Zowel ADO Den Haag als PSV komen de laatste minuten niet echt meer in gevaar en zo verliest ADO Den Haag, wellicht gezien het spel, onverdiend en zou een gelijkspel het spelbeeld beter weergeven. Jammer, ook dit keer beloont het elftal van ADO Den Haag zichzelf niet. De stijgende lijn is echter wel zichtbaar en er is volop vertrouwen in de ploeg. Aankomende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch en wordt het tijd voor de belangrijke 3 punten.

Opstelling: Kilian Nikiema, Sam Li (57. Jay Raghoebarsing), Emre Ates, Mika Lommers, Steven Frankhuizen, Finn van Breemen, Pharell de Macker, Anthony Costella, Delano Costella, Khallil Dahmani, Abdulrahman Sango