Zaterdag ging de reis naar Rotterdam Zuid voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord O14. Beide elftallen beginnen met goede moed aan de wedstrijd met een licht overwicht van de kant van Feyenoord. Na 20 minuten spelen is de stand gelukkig voor ADO Den Haag nog steeds 0-0 met de betere kansen tot scoren voor de thuisploeg. De eerste grote kans voor ADO Den Haag is in de 22e minuut via een schot van Calvin da Veiga Furtado maar de keeper van de thuisclub redt zeer goed.

Calvin da Veiga Furtado

In de 25e minuut komt Feyenoord dan toch op voorsprong en zet de op dat moment wel verdiende de 1-0 op het scorebord. Na deze tegentreffer lijkt het wel of ADO Den Haag wakker wordt geschud en de spanning van deze wedstrijd uit de koppie’s wegvloeit en spelers uit Den Haag de wedstrijd naar zich toe trekken. In de 31e minuut komt dan ook de bekroning voor het goede spel en ADO Den Haag maakt de gelijkmaker 1-1. Nassef Chourak geeft de goede assist op  Calvin da Veiga Furtado en die schiet hem uitstekend in.

Nassef Chourak

ADO Den Haag gaat tot aan rust door met het goede spel en zet vlak voor rust ook nog de 1-2 op het scorebord vanuit een hoekschop met de assist van Sem Reuser naar wederom Calvin da Veiga Furtado de 1-2 op het scorebord brengt. Een beloning voor Calvin die  een zeer goede eerste helft speelde.

Sem Reuser

ADO Den Haag was vastberaden om door te gaan met het goede spel van de eerste helft en dat leverde al 3 minuten na rust de 1-3 op via een afstandsschot van Calvin Gustina vanaf een meter of 22 die de keeper van Feyenoord totaal verkeerd inschatte.

Calvin Gustina

Na de 1-3 is de thuisploeg totaal verward en dat is zeker de verdienste van een goed spelend ADO Den Haag dat de wedstrijd in de greep heeft. Na 53 minuten spelen lijkt ADO Den Haag de stand zelfs op 1-4 te brengen via een goede kopbal van Finn Dicke maar de scheidsrechter keurt de goal af omdat het buitenspel zou zijn.

Finn Dicke

ADO Den Haag blijft heer en meester en heeft ook de intensie om meer tot scoren te komen en dat levert toch ook de nodige risico’s op voor ADO Den Haag maar gelukkig weet Feyenoord nog niet het net te vinden. Helaas weet ADO Den Haag de kansen die ze krijgen ook niet meer te benutten omdat de wedstrijd heel veel kracht heeft gekost aan beide kanten. Feyenoord brengt de spanning in de wedstrijd terug door vlak voor tijd nog 2-3 te scoren. Gelukkig weten de toppers van ADO Den Haag O14 de wedstrijd winnend over de streep te trekken en nemen ze verdiend de 3 punten mee terug naar Den Haag. Volgende week is er geen programma maar gaan de spelers van ADO Den Haag trainen. Op 28 oktober Is de volgende wedstrijd en wel thuis tegen PEC Zwolle.