ADO Den Haag O17 speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen Excelsior O17 en was daarin niet erg succesvol. Na een van ADO Den Haag kant zeer matige wedstrijd werd er verloren met 0-2. ADO Den Haag creëerde wel de meeste kansen maar in de afwerking werd gefaald. De wedstrijd op veld 2 was van een niet al te hoog niveau.

ADO Den Haag was de meest aanvallende ploeg en Excelsior kwam maar zelden in de buurt van doelman Jack Morauw.
Maar bij de eerste goede mogelijkheid van Excelsior, hield de doelman met 2 goede reddingen de nul vast. De beste mogelijkheid voor ADO Den Haag was in de 29e minuut maar een voorzet van Sem Steijn kon net niet doeltreffend door Anthony Roeg worden afgerond.

De eerste de beste goede kans voor Excelsior was in de 29e minuut ook gelijk raak 0-1. Voor de rust kon ADO Den Haag hier niets meer aan veranderen. Over de tweede helft kunnen wij kort zijn het spel werd er aan beide zijden niet beter. Excelsior had aan 1 kans in de 54e minuut genoeg om de wedstrijd op slot te gooien door de 0-2 te scoren. Komende week is er voor O17 geen wedstrijd. Op 28 oktober hervat ADO Den Haag O17 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord O17, aanvang op De Aftrap is dan om 15.00 uur.

Met dank aan de heer van Kleef voor de foto's.