Afgelopen zaterdag startte onder 13 onder een stralend zonnetje met een beetje wind in de rug om 12.30 uur tegen de leeftijdgenoten van FC Den Bosch. In de 7e minuut is er de eerste kans van ADO Den Haag kant als Nani Bryson slalommend met de bal aan zijn voet het 16 metergebied in liep, maar op 2 Bossche verdedigers stuitte. De eerste kans, en ook de eerste keer dat FC Den Bosch over de middellijn heen kwam, zat er helaas voor ADO Den Haag gelijk in. 0-1 in de 18e minuut. Deze stand bleef tot de rust staan. Met 3 aanvallende wissels aan ADO Den Haag kant probeerden de Zuiderparkbewoners vanaf de 1e minuut in de 2e helft de gelijkmaker te forceren. De ene na de andere aanval liep spaak op de keeper en verdediging van FC Den Bosch. Zoals de ongeschreven voetbalwet zich betaamt, waar het niet lukte om een goal te maken aan de ene kant, lukte het wel aan de andere kant. FC Den Bosch kwam voor de tweede keer deze wedstrijd gevaarlijk over de middenlijn en scoorde prompt de 0-2 en stelde zo de 3 punten veilig. ADO Den Haag kreeg na de 0-2 nog een kans via Mo Oukhattou, maar zijn lob ging over het doel van FC Den Bosch waardoor de eindstand 0-2 voor FC Den Bosch werd.