van de zaterdagamateurclub DZC'68, voor de wedstrijd van De Graafschap onder 13 tegen ADO Den Haag onder 13. Was het de spreekwoordelijke oorlogsvoering? Was het koude, gure weer? Was het de lange busreis? We zullen het nooit weten! Het begon al met de wedstrijdbal....deze was, naar de mening van de ADO Den Haag staf te zwaar! De eerste kansen waren voor de gastheren uit Doetinchem zonder echt gevaarlijk te worden. Pas in de 12e minuut de eerste echte kansen voor ADO Den Haag. Weliswaar uit 2 vrije trappen, maar beiden werd niet benut. De eerste was van Nani Bryson vanaf rechts bij de punt van het 16 metergebied maar deze werd niet echt scherp en hard ingeschoten. De tweede was van Sem Yvel, een beetje links voor het vijandelijke doel, die de bal hard onderkant lat schoot, maar helaas de doellijn niet passeerde. Tussen deze vrije trappen in mocht De Graafschap uitbreken en via een counter, en helaas weer, in een buitenspelpositie verkerende linksbuiten, die de bal voorgaf maar werd weggewerkt naar de rechterkant van het veld. De scheidsrechter gaf echter een vrije trap tegen ADO Den Haag en via deze vrije trap werd het 1-0 voor de Graafschap. Zodoende gingen we rusten met een onterechte achterstand. Na de rust was het bijna eenrichtingsverkeer, qua counteren dan, want De Graafschap hoefde de bal alleen maar naar voren te rossen, om de grote, sterke en ook nog balvaste spits aan te spelen. Dit had succes voor De Graafschap. Alleen jammer dat dit meer door persoonlijke fouten van de ADO-ers kwam dan door eigen kwaliteiten. Tot 2 maal lukte dit, zodat de eindstand op 3-0 werd bepaald. Jammer voor het verlies, gezien de mooie en prachtig serie in de afgelopen periode, waar in 3 wedstrijden de volle buit werd binnen gehaald, en een mooie 6e plaats in de poule werd behaald!