Actueel

aftrap2

Het was weer een prima voetbalweekend voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Onder 21, Onder 16, Onder 13 en Onder 10 boekten glansrijke zeges. ADO Den Haag O16 behield de koppositie door NAC O16 te verslaan. Helaas glipte voor ADO Den Haag onder 17 jaar de zege uit handen in de laatste minuut van de blessuretijd in de wedstrijd tegen Feyenoord. Alle uitslagen en verslagen vind je hieronder.

Onder 21
FC Emmen O21 - ADO Den Haag O21 0-1
ADO Den Haag O21 heeft in de verre uitwedstrijd in en tegen Emmen de zege gepakt. Sofyan El Hannoudi zorgde met een doelpunt in de tweede helft voor de overwinning voor de Hagenaars waar o.a. Owusu, Struick en Yegen in de basis begonnen. Van de eerste vier duels in Divisie 1 won ADO Den Haag er twee en daarmee bezet het de gedeelde vierde plaats samen met Feyenoord. Komende zaterdag treden de manschappen van trainer Giovanni Franken aan tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap, de huidige nummer twee van de competitie.

Onder 18
ADO Den Haag O18 - AZ O18 0-4
Onze Onder 18 kende een moeilijke middag op De Aftrap. Op eigen veld werd de ploeg overklast door AZ O18 dat 0-4 won op het jeugdcomplex van de Hagenaars. ADO Den Haag O18 kent een moeizame start van het seizoen in de hoogste divisie van Nederland in de leeftijdscategorie onder 18 jaar. Aankomend weekend is Feyenoord O18 de tegenstander op Sportpark Varkenoord.

Onder 17
ADO Den Haag O17 – Feyenoord O17 2-2
ADO Den Haag O17 en Feyenoord O17 hebben de punten moeten delen afgelopen zaterdag. ADO Den Haag kwam in de tweede helft op voorsprong tegen de Rotterdammers, maar hierna maakten de bezoekers de gelijkmaker uit een penalty. Een minuut voor tijd zorgde Baro Rodriques voor de 2-1 en was de zege binnen handbereik. Helaas glipte de winst in de laatste minuut van de blessuretijd toch uit de handen van de Hagenaars door een goal van Diniz Lima. Het gelijkspel verandert niets aan de stand voor onze Onder 17, want de ploeg staat nog steeds vierde in de hoogste competitie onder 17 jaar.

Onder 16
ADO Den Haag O16 – NAC O16 4-2
Onder 16 heeft de zegereeks voortgezet door NAC O16 op eigen veld opzij te zetten. Het is al de vierde overwinning op rij voor de formatie van trainer Revy Rosalia. Samen met Go Ahead Eagles O16 is de Haagse jeugdploeg nu trotse koploper van de competitie. In het duel, dat op het Zuiderpark werd afgewerkt, stond het 1-1 bij rust, maar in de tweede helft scoorden de Hagenaars twee maal. Hierna deed NAC wat terug en leek het nog even spannen te worden. Özder Ozcan, die ook al verantwoordelijk was voor de eerste treffer, gooide het duel op slot door de 4-2 vlak voor tijd binnen te schieten.

Onder 15
ADO Den Haag O15 - AZ O15 2-2
De wedstrijd tussen ADO Den Haag O15 en AZ O15 heeft geen winnaar opgeleverd. ADO Den Haag kwam twee keer op achterstand en wist ook twee keer de stand gelijk te trekken. Het was het eerste puntenverlies van AZ O15 van dit seizoen, terwijl ADO O15 nu twee duels achter elkaar ongeslagen is. Dit weekend speelt de ploeg van coach Tayeb Belhaddad thuis tegen Vitesse O15, de huidige nummer drie.

Onder 14
AZ O14 - ADO Den Haag O14 1-0
Zaterdagochtend heeft ADO Den Haag O14 niet kunnen winnen van AZ O14. De Alkmaarders hielden met een nipte zege de punten thuis en passeren nu ADO Den Haag O14 in de ranglijst. In de volgende speelronde wil ADO O14 zich herpakken in de uitwedstrijd tegen De Graafschap, dat een plek onder de Hagenaars staat.

Onder 13
FC Eindhoven O13 – ADO Den Haag O13 0-3
ADO Den Haag O13 was met 0-3 te sterk voor FC Eindhoven O13. Iets meer dan een maand geleden leden de Hagenaars nog een 2-1 bekernederlaag tegen dezelfde tegenstander, maar dit keer was ADO Den Haag O13 beter en won het overtuigend. Met negen punten uit de eerste vijf duels vinden we Onder 13 terug op de derde positie in Divisie 1. Zaterdag staat de kraker tegen de leeftijdsgenoten van PSV op de rol. Mocht het deze wedstrijd zegevieren dan klimt het over de Eindhovenaren heen.

Onder 11
ADO Den Haag O11 - PEC Zwolle O11 6-9
In een doelpuntrijk duel heeft ADO Den Haag O11 zijn meerdere moeten erkennen in PEC Zwolle O11. De Zwollenaren wisten negen keer het net te vinden, terwijl ADO O11 zes keer een treffer wist te maken.

Onder 10
ADO Den Haag O10 - VUC O11 21-0
ADO Den Haag O10 heeft flink uitgehaald door VUC O11 met maar liefst 21-0 te verslaan.