Actueel

aftrap4

Er werden afgelopen weekend vijf wedstrijden afgewerkt door jeugdteams van ADO Den Haag. O21 liep tegen een onnodige 2-1 nederlaag aan tegen De Graafschap. O18 wist met grote cijfers te winnen van FC Groningen. De andere drie teams liepen tegen een nederlaag aan. Alle uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
De Graafschap O21 - ADO Den Haag O21 2-1
ADO Den Haag O21 is tegen een onnodige nederlaag aangelopen tegen De Graafschap O21. Via Broekhuizen kwamen de bezoekers in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Er kwamen meerdere kansen om de score te verdubbelen, maar dat liet de Haagse ploeg achterwege. In het tweede bedrijf velde Elie Raterink de Hagenaars met twee doelpunten snel achter elkaar waardoor de Achterhoekers een 2-1 zege boekten. Voor O21 wordt een top-3 plek lastig, maar is het tegelijkertijd vrijwel zeker van lijfsbehoud. Er zijn nog twee competitieduels te gaan, tegen Almere City O21 en PEC Zwolle O21.

Nikiema; Noordhoek (46. Belarbi), Ates, Siereveld, Owusu; El Karicha, De Bruin, Van Houwelingen; Struick (46. Demir), Broekhuizen ((46. Annamousi) 60. Esajas), Velland (78. El Hannoudi)

Onder 18
ADO Den Haag O18 - FC Groningen O18 5-0
Onder 18 heeft op eigen veld keihard uitgehaald tegen FC Groningen O18. Voor rust was de thuisploeg al op voorsprong gekomen en na de pauze liepen de Hagenaars weg bij de bezoekers. Door de zege klimt ADO Den Haag op de ranglijst over FC Groningen heen en staat het nu op een vijfde plaats. De drie punten geven de Haagse ploeg een hoop lucht en zal het zo goed als zeker degradatie ontlopen.

Onder 17
FC Utrecht O17 - ADO Den Haag O17 4-0
ADO Den Haag O17 is tegen een zeperd aangelopen in en tegen Utrecht. Binnen een minuut kwamen de Utrechters op 1-0 en die score bleef zo tot aan de rust. ADO ging in de achtervolging, maar kon het net niet vinden. FC Utrecht daarentegen wel en in de slotfase werd het krachtsverschil in het voordeel van de thuisploeg beslist: 4-0. Morgenavond speelt de Haagse ploeg de laatste competitiewedstrijd om 19:00 uur tegen de leeftijdsgenoten van Ajax op De Aftrap.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - De Graafschap O16 0-1
ADO Den Haag onder 16 heeft zich afgelopen weekend verslikt in De Graafschap O16. Op eigen veld verloor de Haagse formatie nipt met 0-1 door een Achterhoekse treffer in de tweede helft. O16, dat grote ogen gooide in de voorjaarscompetitie, zakt door de nederlaag een plek en neemt nu de derde plek in beslag.

Onder 15
Vrij

Onder 14
ADO Den Haag O14 - Feyenoord O14 1-2
Stuntploeg ADO Den Haag O14 is er dit keer niet in geslaagd om te winnen van een hooggeplaatste ploeg. Feyenoord O14 was met een doelpunt verschil de betere en nam daardoor de drie punten mee naar Rotterdam. ADO Den Haag O14 is zodoende zo goed als uitgespeeld en eindigt in de middenmoot achter PSV, Feyenoord, FC Utrecht en Ajax. Met nog twee duels te gaan lijkt de Haagse ploeg op de vijfde plaats te gaan eindigen.