Nieuws & Verslagen

Nieuws

aftrap3

ADO Den Haag is een betaald voetbalorganisatie met een mooie clubhistorie in de Keuken Kampioen- en Eredivisie. Onze kernwaarden zijn samen, direct, trots, bluf en ontwikkeling. Momenteel zoekt ADO Den Haag jeugdscouts.

ADO Den Haag heeft de jeugdopleiding hoog in het vaandel staan. Gedegen jeugdscouts zijn daarbij onmisbaar voor onze Academy. Denk jij daar jouw bijdrage aan te kunnen leveren? Solliciteer dan nu op deze functie!

Takenpakket in het kort

Als jeugdscout is het je doel om talentvolle jeugdige spelers op te sporen die het niveau hebben óf kunnen krijgen om te spelen in onze jeugdopleiding. Daarbij is het de taak aan een jeugdscout om de talenten in een door de regiocoördinator bepaalde regio te bekijken en te beoordelen en jeugdspelers te beoordelen tijdens talentendagen. Uiteindelijk geeft de jeugdscout advies aan de afdeling scouting en management van de ADO Den Haag jeugdopleiding.

  • Bezoeken en beoordelen van jeugdspelers tijdens jeugdwedstrijden, interlands (op verzoek) en wedstrijden van Jeugdplan Nederland ten behoeve van het in kaart brengen van jeugdtalent;
  • Verzorgen van een volledig en juist scoutingsrapport;
  • Structureel overleg plaats laten vinden met de Hoofdjeugdscouting over Interne en Externe Scouting;
  • Representatief zijn voor ADO Den Haag tijdens bezoek aan clubs/ verenigingen;
  • Inwinnen van alle benodigde informatie over potentieel voetbaltalent;
  • Schrijven van rapportages over potentieel voetbaltalent.

Wat breng je mee?

- Kennis van en inzicht in het vereiste professioneel niveau, in relatie tot verschillende leeftijdscategorieën.
- Kennis van de kwaliteitseisen van de jeugdspelers van de verschillende jeugd – categorieën, zowel intern als extern en zowel regionaal als nationaal
- Inzicht in de speelwijze van de club met de daaraan verbonden taken en functies van de verschillende posities.
- Talenkennis (Engels)

Aanmelden? Stuur dan een mail naar Gerard van Ruitenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Deel dit item