Nieuws & Verslagen

Nieuws



ADO Den Haag O19 heeft dankzij een 4-2 zege bij SC Heerenveen de kampioenspoule bereikt in de Eredivisie A jeugd. Na de winterstop gaat het elftal van Edwin Grunholz en Dennis Roerade spelen met om het kampioenschap van Nederland. Zaterdag 16 december speelt O19 de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Ajax O19. Een mooie graadmeter voor na de winterstop. Op de Aftrap wordt om 14.30 uur afgetrapt.



ADO Den Haag O16 bereikte de kampioenscompetitie voor O16 teams. In de voorlaatste wedstrijd werd PEC Zwolle met 1-0 verslagen. Net als O19 gaat het elftal van Martijn Reuser en Joep Breimer na de winterstop spelen om het kampioenschap van Nederland. Komende zaterdag wordt de reguliere competitie afgesloten met een uitwedstrijd tegen Roda JC.

Ook ADO Den Haag O17 heeft nog kans op het bereiken van de kampioenscompetitie dankzij een 2-1 zege op NEC/FC Oss. Het betreft echter een lastige opdracht omdat komende zaterdag de uitwedstrijd bij Ajax O17 dient te worden gewonnen en er ook een aantal andere uitslagen moeten meezitten. Volgende week zaterdag is er voor het team van Mark Schuur en Bas Lambooij meer duidelijkheid. 

Deel dit item