Zaterdag speelde ADO Den Haag O16 een oefenwedstrijd tegen het Engelse Watford. Deze wedstrijd werd gespeeld in het Cars Jaeans Stadion hetgeen de wedstrijd nog een extra dimentie gaf. ADO Den Haag begon goed en kreeg enkele kansen, maar ook de Engelsen speelden goed voetbal.

Na 10 minuten in de eerste helft kwam Watford op voorsprong na een foutje in de opbouw bij ADO Den Haag. Lang kon Watford niet van de voorsprong genieten was Faisel Zefri bracht ADO Den Haag met een goed doelpunt weer op gelijke hoogte.

Na een scrimmige bij een corner kwam Watfrod wederom op voorsprong maar nog voor de rust kwam ADO Den Haag op 2-2 door een kopbal van Jurmain Blanchard na een goede voorzet van Jay Huis. Met 2-2 gingen beide teams rusten.

In de 2e helft was ADO Den Haag de betere ploeg, maar lukt het niet om de Engelse doelman te passeren. Halverwege de tweede helft kwam Watford zelfs op een 2-3 voorsprong na balverlies in de omschakeling op het middenveld. ADO Den Haag ging vol in de aanval om de gelijkmaker te scoren maar ondanks enkele grote kansen lukte dit niet en werd deze leuke oefenwedstrijd met 2-3 verloren.

Met dank aan de heer Wijsman voor de foto’s.