Zaterdag 8 september stond de tweede competitiewedstrijd op het programma uit tegen PSV voor ADO Den Haag onder 16. De eerste 15 minuten was ADO Den Haag de bovenliggende partij met kansjes voor o.a. Rens Sandell die net de bal niet kan raken op een voorzet van Gioele Nicolaas. PSV komt dan in de 17e minuut na een goede aanval, wat gelukkig op 1-0, nadat Kilian Nikiema een verkeerde inschatting maakt en te snel uitkomt. PSV is in deze fase wat aggressiever en ADO Den Haag wordt teruggedrongen in het eigen strafschopgebied. ADO Den Haag houdt het hoofd koel en weet zelfs 2x een rommelige situatie voor het doel uit corners van PSV goed op te lossen. In de 23e minuut lukte dat niet en was de verdediging van ADO Den Haag even niet scherp, waardoor PSV eenvoudig de 2-0 kon aantekenen. ADO Den Haag bleef echter goed voetballen en kon zelfs vlak voor rust de aansluitingstreffer maken. Helaas schoot Delano Costella de bal hoog over wanneer hij alleen voor de keeper komt te staan na een steekpass van Tino Dimitrijevic, ruststand 2-0.

Na rust gaat ADO Den Haag op dezelfde voet verder en ondanks dat PSV ook wel goed uit de kleedkamer kwam, bleef ADO Den Haag de betere ploeg.
Het mocht alleen niet baten, want de goal voor de Hagenaars wil maar niet vallen, (een bal op de paal en een schot naast het goal). De 2-0 wordt uiteindelijk ook de eindstand en dat is gezien de wedstrijd eem vertekenend beeld. Een gelijkspel of wellicht winst was meer tot zijn recht geweest. Het team heeft echter laten zien dat het een taaie tegenstander kan zijn en doet zich deze wedstrijd te kort door niet te scoren. Er is een stijgende lijn te zien bij ADO Den Haag O16 en er is voldoende kans om wedstrijden naar eigen hand te zetten. Volgende week kunnen de mannen dit al laten zien in de wedstrijd uit tegen Vitesse om 14:30 uur.

Opstelling: Kilian Nikiema, Sam Li (40. Jay Raghoebarsing), Emre Ates, Rajiv Wentholt, Gioele Nicolaas (60. Diego Lopes), Sacha Komljenovic, Delano Costella (70. Chris van Eck), Finn van Breemen, Rens Sandell (50. Khallil Dahmani), Tino Dimitrijevic, Abdulrahman Sango