Wederom op een zonovergoten voetbalcomplex "De Aftrap" vond de competitiewedstrijd tussen ADO Den Haag O13 en De Graafschap uit Doetinchem plaats. De wedstrijd was nog maar goed en wel begonnen en De Graafschap keek al tegen een 2-0 achterstand aan. Divano Iglesias zorgde al snel voor de 1-0 via een assist van Dani van Loenen. De Graafschap was nog niet bekomen van de schrik en binnen 5 minuten speelde Mitch van Beek Senne Steijlen in, de rechtsbuiten van ADO Den Haag speelde zijn tegenstander uit en schoot droog in de rechterhoek, 2-0. De Graafschap kwam in het eerste half uur van de wedstrijd bijna niet van de eigen helft af, ADO Den Haag heroverde steeds vrij snel de bal en bleef steeds de goal van onze gasten uit Doetinchem zoeken. Na een half uur komt de bal voor de voeten van de aanvoerder Valbon Muzlijaj de keeper tikt de bal net over. Niet veel later volgt voor ADO Den Haag een corner, Senne Steijlen neemt deze, schiet de bal voor en Valbon Muzlijaj kopt de bal goed in en een verdediger van De Graafschap haalt de bal van de lijn. Dit resulteert in de volgende corner, Senne Steijlen brengt de bal voor en Tim Danhof toornt boven alles en iedereen uit en kopt de bal feilloos binnen, 3-0.

Na de rust volgen er aan de kant van ADO Den Haag een 3-tal wissels. De Graafschap heeft de opstelling in het veld omgegooid en speelt nu met 9 spelers achter de bal en 1 diepe spits. ADO Den Haag moet hier even aan wennen, het spel van beide clubs is wat rommelig, de passing is niet scherp en het spel vind voornamelijk op het middenveld af. Er volgen in de loop van de 2e helft nog 3 wissels bij ADO Den Haag en na ongeveer 20 minuten krijgt ADO Den Haag aan de rechterkant een vrije trap op een meter of 20/25 van de goal. Teun Begthel neemt de vrije trap en met een mooi effect in de bal is de bal voor de keeper onhoudbaar, 4-0. Het spel blijft rommelig, ADO Den Haag speelt minder en De Graafschap verdedigt alleen maar en speelt puur op de counter. Vlak voor tijd wordt de eindstand bepaalt. Szymon Pycek geeft een assist op Jakub Grudzien en goed uitgespeeld verdwijnt de bal in het net, 5-0. De volgende wedstrijd is zaterdag in en tegen Heerenveen.