Afgelopen zaterdag was de 3e competitiewedstrijd van ADO Den Haag O15 tegen Fc Utrecht. De goede reeks van overwinningen kon helaas niet voortgezet worden. FC Utrecht troefde de O15 fysiek af.

Al snel moest ADO Den Haag al wisselen na een ongelukkige botsing tussen een Utrecht speler en rechterspits Dan Schallenberg. ADO Den Haag was daardoor van slag en keek al snel tegen een achterstand aan.

ADO Den Haag O15 speelde zeker niet slecht en kwam langzamerhand beter in de wedstrijd. ADO eEn Haag kreeg meer kansen en Fc Utrecht had het moeilijk, 2 min voor de rust kwam ADO Den Haag langszij, 1-1.

Anthony Rodrigues scoorde via een goede voorzet van Irfan Karijowidjojo. Helaas op slag van rust kwam Fc Utrecht weer op voorsprong.

Na de rust viel het kwartje voor ADO Den Haag niet de goede kant op, het geluk was meer aan Utrechtse zijde dan voor de Hagenezen.

ADO Den Haag O15 had nog wel een paar goede kansen, maar door 2 ongelukkige doelpunten, werd de eindstand 1-4.